Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Dokonalost, nejlepší kinozážitek. Kvůli takovým filmům si snad pořídím veliké plátno a díky takovým klenotům jako je Avatar a teď už i Avatar 2 nám Cameron ukázal že do starého železa nepatří a tímto dílem Avatara nám jen dává pomalým rozjezdem ochutnat co nás všechny čeká v dalších dílech. A že nás čeká opravdu další unikátní zážitek který si díky Cameronovi můžete užít i vy a nikde jinde si to momentálně neužijete. A nikdo jiný není Cameron. 5 Stars. PS: Co se týče hudby...náhrada Hornera je dokonalost.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

K tomuto filmu ode mě stačí hodně stručný komentář, protože film splnil moje očekávání nadevše, upřímně: Jsem o režisérovi Alejandro González Iñárritu neslyšel, a když sem se dozvěděl o filmu REVENANT spoléhal jsem na to že bude dobrý nebo spíše skvělý hlavně proto, protože obsadil hlavní roli jeden z mých nejoblíbenějších herců. A mé očekávání bylo spíše překvapivé, kloubouk dolů režisérovi, Leonardu, Hardymu, Gleesonovi a medvědovi :) Tento film se u mě zapisuje do žebříčku 5 nejlepších filmů od novýho tisíciletí. Film mě oslovil jak měl a strašně si přeji ať už konečně Leonardo dostane to co si zaslouží, a držím pěsti aby mu tahle role k tomu pomohla. Film si budu pouštět tak dlouho dokola protože je tak skvělý že nedokážu vydržet ani pouhý den abych si nepustil alespoň trailer :) Doporučuji všem! Film zůstane v srdci! Klasika o pomstě a nenávisti a zradě! V podání v lepším stylu než poslední filmy se stejnou tématikou.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jakmile sem uviděl začáteční titulky a popis v příběhu v kině, zapůsobila na mě stará, dávná síla galaxie. Těšil jsem se na tento film tak hodně moc že sem možná očekával až příliš, rozhodně tento film dal práci, Abrams se snažil a i přesto že mě film tolik neoslnil, spíše to pro mě bylo docela zklamání, očekával sem možná jak už sem říkal až příliš, přesto se zapíše do mé sbírky legendárních filmů, vůbec se nebojím dát filmu 5 hvězd i přesto že na mě ani nezapůsobil nový záporák s novým světelným mečem, každopádně Epizoda VII pro mě patří do ságy a jsem pro, protože koneckonců vy byste to snad dokázali lépe? Udělat z konce ( Návrat Jediho) nový začátek? Já myslím že by to dělalo problémy všem, a Abrams si zaslouží uznání, a velice překvapivý výkon měl pro mě Harison Ford, jestli lituju že jsem na to šel do kina?? Rozhodně nelituju, hotový z toho rozhodně nejsem ale film zaručeně bude patřit do mého srdce a snad si k němu najdu cestu takovou jako sem si našel ve staré či nové trilogii.

plakát

V srdci moře (2015) 

Původně tento film měl být v březnu tohoto roku těšil jsem se, když jsem zjistil, že posunuli premiéru na prosinec, obával jsem se že film dopadne stejně jako Jupiter vychází, ale naštěstí Howard mě nezklamal, jak jiní zmiňovali škoda příliš zeleného a modrého plátna ale jinak by to opravdu natočit nešlo točte někde v oceánu při bouřce, nebo mezi hejny verlyb, každopádně každý film dá práci a tento film ve mě opět vyvolal pocit že musím zjišťovat více, například: dnes je druhý den po shlédnutí filmu v kině a můžu vám říct že už vím skoro vše o lovení verlyb a legendách souvisejících s filmem a pravdou, doporučuji a těším se až film uvidím znovu, bylo by mi líto dát jenom čtyři hvězdy.

plakát

Everest (2015) 

Rozhodně spokojený ! Po traileru sem nevěděl co čekat, a miluju ten pocit když mám touhu si film pouštět znovu kvůli tomu že je něčím zajímaví, a tenhle určitě je, bez debat. záleží na člověku jaký je a jak to vezme, napětí parádní a herecký výkon taktéž, velká obliba Jasona Clarka který ztvárnil Roba Hall, a překvapil i Jake ve vedlejší roli , který ztvárnil šílence hor Scotta Fishera, doporučuji shlédnout, pokud máte srdce na pravém místě.

plakát

Marťan (2015) 

Loni , jsem se nedočkavě těšil na film Interstellar (2014), a když jsem viděl upoutávky na film, neváhal jsem obětovat koruny za kino a vyrazil sem poprvé v životě sám do kina, po filmu sem na něj šel pak ještě třikrát, protože tento film mě zaujal tak jako dlouho žádný jiný, proto sem se rozhodl co přinese letošní snímek Marťan (2015), tak jsem po roce vyrazil do kin, a můžu vám říct, že to je opět film na úrovni který mě opět přemlouvá a říká mi: ,,Pojď se na mě podívat ještě pětkrát!...a Já říkám ANO! a jak už jiní zmínili, je to velkolepé vzkříšení Ridleyho Scotta. 5 STARS BEZ DEBAT

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

- seriál, který vás po celou dobu sledování udrží sedět v křesle a napjatě sledovat děj příběhu od začátku až do konce bez PŘESTÁVKY! Kvalitní podání, hudba, děj.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

animovaný seriál o světě žlutých lidí kteří představují dnešní svět s kapkou scifi v animované podobě, díly se pokaždé věnují jinému tématu a dávají světu nahlédnout každé kultuře,hudbě a lidu. Díky seriálu se člověk naučí dost pravdivých a stručných informací o umělcích a událostech našeho světa. V seriálu jsou i zobrazeny teorie o kterých jsou dohady např. ufo, černá díra atd.. Pro mě nejlepší seriál co se týče z kategorie animace a příběhu.

plakát

Interstellar (2014) 

Christoper Nolan, režisér který dokáže při jeho filmech dost zamotat hlavu, ale zároveň i darovat vizuální prožitek fantazie a napětí. Interstellar, cestování v černých dírách v blízké budoucnosti, objevování planet v jiných galaxií. Absolutně senzační film který je dělaný v té době na nejnovějších vědeckých poznatcích. Senzační obsazení, hudba, děj. 5 stars

plakát

Počátek (2010) 

Christoper Nolan, jeho první film který sem viděl byl Počátek (2010), v té době jsem byl uchvácený a moc rád a to, že konečně někdo natočil film jaký sem si vždy přál..Vidět to co je nemožné to co si představujeme např. sny, svět bez gravitace atd.. Christoper Nolan nám dává tu možnost vidět tyto představy v reálném světle. Senzační obsazení, hudba, děj. 5 stars