Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Akta X - Můj boj 3 (2018) (epizoda) odpad!

Tohle sledovat byl pro mě taky velký boj, takže ten název to bohužel vystihuje. Díky bohu, že díky dalším epizodám jsem na tuhle zapomněla :)

plakát

Akta X - Život po životě (2018) (epizoda) 

Tak nevím, co to mělo znamenat, jestli zase nějaká parodie. Mulder a Scully jak kdyby úplně jiné postavy. Najednou jsou to superheroes či co.... Skáčou tam ze schodů v 50, nereálné toto :D Hodně chabý díl.

plakát

Akta X - Kotě (2018) (epizoda) 

Sice jsem to louskala asi na třikrát, ale nakonec to nebyla až tak špatná epizoda v porovnání s 10-11 řadou. Konec zasloužil hvězdičku navíc. Skinner nezklamal :)

plakát

Akta X - Sledující (2018) (epizoda) 

Tak úplně blbé to nebylo, dokonce jsem se párkrát i zasmála. Musím říct, že ta doba je fakt debilní a tohle to vystihlo. Kdyby to byl díl jiného seriálu tak fajn, ale tohle pro mě nejsou Akta x...bohužel mi to příjde jako plýtvání epizodou, když je jich tak málo. Ale zas chápu, že chtěli jít s dobou. Bohužel většina fanoušků asi v Aktech hledá něco jiného.

plakát

Akta X - Plus jedna (2018) (epizoda) 

Já dávám průměr. Díl nebyl úplně špatný, jenom mi tam trochu něco chybělo. Mohlo to být více propracované a místo toho dlouhého postelového tlachání (ne že by mi to úplně vadilo, ten rozhovor byl zajímavý ale fakt zbytečně dlouhý) mohli dát více z případu.

plakát

Akta X - Ghouli (2018) (epizoda) 

Konečně koukatelná epizoda a staré dobré Akta X. Z téhle série pro mě zatím na prvním místě.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Musím přiznat, že první tři díly jsem byla v šoku a nevěděla, jestli to hodnocení patří opravdu tomu, na co zrovna kokukám, nebo ne. Ale pak jsem pochopila. Nutilo mě to strašně přemýšlet a za to je hvězdička navíc. Musím říct že jedna z hodně mála zfilmovaných věcí, která je lepší, než kniha. Po druhé sezóně dávám hvězdičku navíc, každý díl ve dvojce je psychický masakr. Díly, jako by trvaly minutu. Napínavé jak kšandy.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Jeden z nejlepších komediálních seriálů dneška. S dalšími sériemi se mé hodnocení zvyšuje. Paráda, nemůžu se dočkat na další epizody (title of my sex tape :D) :). Miluju ty hlášky :)

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Dokoukala jsem se asi do poloviny 2 série a dál už to nejde. Držela jsem se zuby nehty a stále jsem čekala, že v tomto seriálu najdu něco, kvůli čemu je tak kultovní. Nenašla jsem nic, až na to, že je to někdy mile ujeté.

plakát

Akta X - Válka koprofágů (1996) (epizoda) 

Tomuto dílu nic nechybí. Člověk se bojí, protože kolik lidí má rádo hmyz, ale taky se hodně zasměje. Jsou tady, podle mě, jedny z nejlepších hlášek. -Scully: Mulder... are you sure it wasn't a girly scream?- :)