Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (65)

plakát

Ať žije nebožtík (1935) 

Skvělý H.Haas s V.Tréglem a půvabná A.Mandlová pod režijním vedením Friče a je z toho božská komedie u které se musí každý krásně bavit i po více než 70letech od jejího vzniku! Opět jedno nesmrtelné dílo.

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Skvělá komedie od první vteřiny až do konce.Originální nápad spolu s hereckým koncertem všech hlavních představitelů,ze kterých musím vyzdvihnout hlavně Billa Murraye,Dana Aykroyda,Harolda Ramise a Ricka Moranise,to zaručuje dokonalý divácký zážitek.

plakát

Byli jednou dva písaři (1972) (seriál) 

Nádherný inteligentní humor a herectví pánů Horníčka-Sováka! O to více smekám před Miroslavem Horníčkem,kterého během natáčení postihla tragédie (ztráta syna).

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Nejlepší pohádkový seriál,vynikající herecké výkony, hudba,kterou když zaslechnu,tak se neodtrhnu následujících několik minut od obrazovky. Každý díl doslova nabitý. Lze jedině doporučit a to všem věkovým kategoriím.

plakát

Pěsti ve tmě (1986) 

Vynikající herecký výkon Marka Vašuta,který kvůli tomuto filmu ohromně zapracoval na své fyzické kondici k tomu přesvědčivá atmosféra hrozby nacismu a máme jednoznačně nejlepší sportovní snímek v dějinách naší kinematografie a jeden z nejlepších filmů osmdesátých let vůbec. Skvělý film.

plakát

Mafiáni (1990) 

Toto vynikající dílo Martina Scorseseho je pro mne společně s Kmotrem nejlepším "mafiánským filmem" . Skvělá atmosféra i herecké obsazení,kde excelují Robert De Niro,Ray Liotta (jeho nejlepší film) a v neposlední řadě Joe Pesci. I přesto,že se jedná o drama natočené na základě skutečných událostí,jsou zde i v určitých scénách znatelné prvky "odlehčení",které do děje nádherně zapadají a v kterých září hlavně již zmíněný J.Pesci. Garantuji Vám,že se nebude ani minutu nudit.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Jako velký fanda tohoto vynikajícího seriálu jsem se velmi obával,že se ho tvůrcům nepodaří plnohodnotně převést do filmové stopy a "znehodnotí" ho jako např.tvůrci Mr.Beana při pokusu o celovečerní film. O to příjemnější překvapení pro mne Simpsonovi ve filmu jsou. Originální příběh je toho důkazem. Skvělý počin.

plakát

Ratatouille (2007) 

Stačilo by napsat,že po shlédnutí tohoto filmu budete všichni milovat krysy. Remy je jedním slovem kouzelný,animace dokonalá(nejenom nádherný pohled na Paříž vyráží dech),příběh vtipný,místy dojemný. Král je mrtev (Shrek) ať žije král! Nebál bych se napsat,filmový zážitek roku 2007. Každému kdo ještě snad neviděl mohu jedině doporučit.

plakát

S kuchařem kolem světa (2007) (seriál) 

Jediný pořad o jídle/vaření vysílaný v ČR na který se dá koukat.