Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (286)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Dávám čtyři jen proto, že pokud bych dal 5 hvězd musel bych dvojku ohodnotit 6ti, což tady není možné. Nicméně, na tomhle filmu přesně vidím, že nemusí mít žádný hlubší smysl, hlavně když se člověk dobře baví. A já se bavil celej film.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Možná jsem ten nejpřízemnější člověk na světě, ale v tomhle filmu není ani jedna hluchá chvíle, a k Jimovi se nebudu vyjadřovat, to je jistota. Prostě kult všech bláznivin. Šekuju snaživko snaživá.

plakát

Ad Astra (2019) 

Ad Kastra: Ten film není v ničem objevnej. A pokud ano, tak jsem to nepochopil, což je chyba filmu, protože jsem velmi chápavý. Kámoš v půlce usnul, kámoš neusíná! P.S. V kině to vůbec nesmrdělo.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Ne, zatím jsem nenarazil na díl, který by nebyl výbornej.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

No není tohle tak celkem trapné? Není nad to když scénarista vymyslí co "nejzajímavější" postavy, který maj s realitou tolik společného, co vietnamci s kvalitním oblečením. Když k tomu připojím neustálé přehrávání, tak mi to vychází jen tak tak od odpadu.....(nic na tom nezmění ani vychrtlá hlavní představitelka).

plakát

Alpha Dog (2006) 

Celej film jsme se na sebe s partnerkou dívali, jestli se nám to nezdá. A když už se zdálo, že se blízká na lepší časy, zjeví se tlustá Stoneová a pláče do dokukamery :(..Ještě že aspoň z Džonyho Divnolásky udělali takový pako.

plakát

Americký gangster (2007) 

Dlouho jsem se rozhodoval mezi 100-80%. Nakonec stačilo zapnout Novu, sledovat 10s seriálu s Rychlým a Dolinovou a zjištění bylo na světě. Ordinace by nejspíš vynesla téhle gangsterce 20 hvězd, ale zpátky na zem. 91% pro Denzela a spol. (škoda, že se Brolinovi nedostalo více prostoru).

plakát

Andělská tvář (2001) 

Jiří Pomeje předvádí hereckou a vlastně i producentskou extratřídu. Z mnoha replik proneseným jeho nezapomenutelnou dikcí vyberu např.: "Vítejte na zámku, má paní!"

plakát

Apokalypsa (2006) 

Snad poprvé se mi stalo, že jsem film vypnul dřív než skončil a já měl přitom dost času ho dokoukat a ani unavenej sem nebyl, snad jen z jeho sledování. Nechápu, nekomentuju.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Kouzelné prsteny, to bylo bájo. To už známe pouze z Pána Prstenů.