Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (286)

plakát

Ad Astra (2019) 

Ad Kastra: Ten film není v ničem objevnej. A pokud ano, tak jsem to nepochopil, což je chyba filmu, protože jsem velmi chápavý. Kámoš v půlce usnul, kámoš neusíná! P.S. V kině to vůbec nesmrdělo.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Zajímalo by mě, jestli opravdu Tarantino točí tak bezstarostně, jak já to vnímám. Kouknu na to a říkám si, jak to asi řešil na place: ´Leo, uděláme tu scénu třeba tak, že přijedeš na koni asi sem a na tebe bude koukat ze spodu třeba ehmm třeba tady Madsen, poď sem Madsene, budeš se tvářit trochu ustaraně a řekneš tohle…´ Nesouhlasím s místními hlasy, že jde o nedivácký film. Celý je to protkaný líbivou hudbou, barevnými neonovými záběry a nadšenými herci (karikatura Bruce Leeho hodně divácky vděčná). Je to teda takový neuspořádaný mišmaš všeho možnýho i nemožnýho, ale oproti smradlavým OH to voní moc hezky.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Vyčítat Avengers, že by to všechno mohli vyřešit 100x líp a jinak je nesmysl. Naučil jsem se tyhle věci za celou tu dobu přehlížet, ale KONEČNĚ se mi podařilo přes to přenést úplně. KONEČNĚ jsem si užíval film jako celek, nejen jednotlivé části. Je jasný, že jako samostatný film Endgame neobstojí, ale KONEČNĚ jejich drámo oblouk cítím a nejsou pro mě jen mrtvolnými postavami. KONEČNĚ se mi nechtělo spát, protože tříhodinový monstrum uplyne během lusknutí prstu.Silné 4*

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Normálně bych napsal něco o průměrným filmu s parádním koncem na live aid, ale...hajp jak pes a českej divák se zamiloval do jednoduchosti a kalkulu. Fredýmu tahle „pocta“ nesahá ani po kotníky. Hází s ním, jak se jí zrovna hodí a nakonec z toho vychází sice jako famózní zpěvák, ale hlavně jako naivní roztěkaná figurka.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Na civilní Gagu a přesnýho Kúpra jsem byl připravenej, takže z tohoto pohledu akorát naplněné očekávání, oproti možnému šoku. Ale stejně mi i přes veškerou chemii, kterou ti dva vedle sebe dokázali vyvolat, chyběl pilíř, na kterém by vztah držel. Ona k němu vzhlíží, on se zakouká/zaposlouchá, ale nikam se to neposune. Gaga Kúpra jen tahá ze sraček a on se snaží přetrpět její přerod do popmjuzik. Asi bych nějakou motivaci i vytvořil, ale film mi jí sám pořádně nenabídne. A to je trochu neumětelství. Soundtrack se postupem filmu kazil, až vyvrcholil vykrádačkou Whitney, u které jsem (já béča) ani slzu neuronil. Pódiový scény super!

plakát

Roma (2018) 

Roma má výborný chuťový ocas a věřím, že kdybych jí dal ještě jednou, napálím plnou. Ale já nechci, zatím, protože pocity sevřeného žaludku z porodnice nebo „výlovu“ byly příliš silné.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Nevím, jestli se smí filmům, který už člověk podruhé nechce vidět, dávat plnou. Ale tohle mě „rozsekalo“ docela dost. Spocenej až na prdeli jsem to dokoukal a následující den nemyslel na nic jinýho.

plakát

Blok 99 (2017) 

Pral jsem se s hlavním castingem snad půl filmu (likvidačka auta mně přišla tak nucená a formální). Když k tomu přičtu některé nelogičnosti (např. proč se pustil do toho, co ho stálo vězení?), tak jsem uvažoval, jestli vůbec pokračovat dál. Jak se ale Vaughn dostane do vězení, je všechno zapomenuto. Ty přesuny z místa na místo jsou teda dost na objednávku, ale pro spád jen dobře. Pak se jede na plný pecky až do konce a z realistického dramatu o (ne)napraveném hříšníkovi se film překlopí v gore jízdu se vším všudy.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Skoro bezchybná audiokniha, vyprávěná z netradičního prostředí policejní stanice, kde si hlavní hrdina srovnává svůj život při pomoci jiné osobě. Až na konci jsem si uvědomil, že jsem stále uzavřenej s Asgerem v jedné budově. Přesto jsem tušil, jak asi vypadá promočená a vystrašená Iben na hranici svých sil.

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

I přes šílenej rozpočet přiznané béčko s pár náběhy na gilty pležr (kulka nezasáhla žádné důležité orgány), ale neudrží derekovu pozornost ani při krátké stopáži. Jo a nejhorší záporáci vůbec, když nepočítám zmutovaný zvířata. Fousový tři.