Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (807)

plakát

Temný anděl (1990) 

Strašný béčko samozřejmě, ale klasika z dětství, co po letech vyvolá úsměv, ale stále je tak ňák debilně cool.

plakát

Moje jméno je Vendetta (2022) 

Příběhově velmi jednoduchý a vlastně trochu podle šablony film, ale co taky furt vymýšlet, když to, udělá-li se to dobře, funguje. Nebo si děláte pokaždý jinou bramborovou kaši? Prostě italská vendeta bez zádrhelů pěkně od začátku do konce.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Nově natočené známé téma. Povedeně natočené. Možná trochu dlouhé, ale zas díky tomu víc poznáváte postavy a dostáváte se s posádkou na jednu loď.

plakát

Had (2021) (seriál) 

Naprosto odporná postava, co se mi během sledování zaryla pod kůži a k níž jsem skutečně cítil nenávist. Výtečné obsazení, dobře odehrané, odporná existence.

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) 

Oddechovej akčňák. Akce i vizuál potěšila, akce mi žároveň několikrát přilepila dlaň na čelo (v závěru), ale jinak cajk. Mark by nemusel být tak vážnej.

plakát

Je mi ze sebe špatně (2022) 

Pro mě náročný film, ale získat pro sebe pozornost tímto způsobem, no i tací jsou.

plakát

Černí motýli (2022) (seriál) 

Místy temné, místy lehce krvavé, a s několika zvraty. Start je pomalejší, ale pak si vás Motýli získají. Nad absolutním hodnocením už jen váhám.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Škoda toho "klopýtnutí" uprostřed, ale pro rozvoj postavy to bylo asi nutné.

plakát

Chupa (2023) 

Rodinný film pro děti, které po shlédnutí byly naprosto nadšené, a pro rodiče, jež nijak nenesere, ale pro svou šablonovitost absolutně ničím nedostane. Pěkné exteriéry, fajn casting a okřídlený oříšek Chupa.

plakát

Karty jako podpis vraha (2023) (seriál) 

Slušný začátek true lapačky vraha, na něhož nemají ani popel, který pak s přerušením jeho řádění zadrhne, jak se vyšetřování nemá dlouho čeho chytit. Netlixovské zpracování podobných dokumentů z poslední doby.