Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (807)

plakát

Dávné rituály (2020) 

Žádná pecka, ale natočeno solidně i s určitým osobním vkladem.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Akční pecka narvaná akcí a lemovaná desítkami fatalit. Sice nesmrtelnost hrdinů a nepřítomnost pořádkových sil nedává smysl, ale je to prostě jízda vyboostovaná na max.

plakát

V ráji (2023) 

Nadějné po všech stránkách, ale nakonec tomu spadl řetěz.

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Technicky a objemem krve top, to samé scéna přes kukátko, ale tentokrát mě ED nechal poněkud chladným a nedokázal naplno vtáhnout.

plakát

Pok-sun nesmí přežít (2023) 

Proklamace o Wickovinv sukních přehánějí. Akce je o dost méně, než člověk čeká, a "dramatická" linie příběhu příliš nepomáhá.

plakát

Střídavka (2022) 

Lobotomie s pár úsměvy, protože jsem rodič. Strávení času před kamerou pro výplatu. Před sledováním nepomohlo ani pár p(al)iv.

plakát

Světlonoc (2022) 

Sice se tu ten folk horor dost zmítá v sociálním dramatu, ale i když se v tento moment příběh trochu pere, ani tak to jeho kvality nesnižuje.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Seriál neznám, ale look Luthera je docela cool. Akorát film, který nemá špatnou zápletku (napadlo mě Schumacherovo 80 mm, i série jako Saw či Hostel nebo dokonce Srbský film), působí trošku lacině. Ne výpravou, ale celkovým dojmem, trošku amatérsky či moc televizním dojmem. A ač je Serkis taky cool, jeho záporák se mnou nic nedělal a celé to na mě působilo moc na efekt, vypočítavě. Lacině. Bez pořádné akce, napětí i krimi práce. Proto jdu s hodnocením níž.

plakát

BANGER. (2022) 

Ať neplivu, Mišíka moc nemusím, ale hrál dobře, druhej Bendig ovšem na pána a doufám, že bude dál hrát. Hiphop mi neva, ale celá ta macho-kultura vč. srdíček a jiných strašně osobitých krimo-debilit na xichtě, je mi odporná. Možná jsem boomer. Film je na naše poměry docela odvážný, v dialozích uvěřitelný a neskřípe ve snaze se někam zařadit - prostě je to jen o klukovi, co prodává kokeš a chce se blejsknout tím, že chce všechny "pochcát", a udělá kurva volovinu, ale postaví se k tomu odvážně. Film mladý upozorňuje, co se třeba může stát, když celá vyjetá hh mládež bude takhle smažit, kam to může dojít, když někdo chce dál i přes mrtvoly, ačkoli jeho cíle jsou vlastně dětinské. Ale že by mě film jakkoli vtáhl, to se říct nedá. (Jo, a Stacy Cruz je bič neasi.)