Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (283)

plakát

Generace Zombies (2023) 

Celkem vtipná, originální zombie záležitost, která tu ještě nebyla. Zombíci žijící mezi námi s totálně žádným nutkáním žrát lidi. Jak to tak bývá, něco se ale zvrtne a nevyhnutelný závěr byl jediný SPRÁVNÝ závěr. Hodně se mi líbil tancující mutant s několika rukama a bůhví čím ještě, co snad ani nepřipomínalo končetiny. 80 minut bylo akorát a jsem rád, že nebylo natahováno přes čas, který by v tomto případě uškodil.

plakát

Kalki 2898-AD (2024) 

Jenom jsem zíral, co dokáží již dnes Indové. Jakási směsice Šíleného Maxe a Hvězdných válek s nádechem mytologie a s naprosto úžasným vizuálem kupodivu opravdu funguje dokonale, i přes tříhodinovou stopáž. Kromě klasických indických "audio zpěvů", které mi jako jediná položka iritovaly, prostě nemám co vytknout! A kdo má rád tento žánr, jistě mi dá za pravdu.

plakát

Harold a kouzelná pastelka (2024) 

Prostě jen odpočinkový film! A já jsem se bavil, skvělé komediální představení plné suprových nevšedních zážitků, takového toho fantasy tajemna, které slušně graduje a dějovou linií nás provází zlehka až do úplného procitnutí. Asi jsem pořád tak trošku dospělý dítě de facto vychován na scifi, fantasy a zákoutí tajemného poznání/nepoznání. Tohle byla skvělá jednohubka, která je jednou za čas rozhodně potřeba!

plakát

Pád (2013) (seriál) 

V konečné fázi především DEPRESIVNÍ. A zároveň polehčující. A zároveň přitěžující. Přesně to, co chceme od krimi seriálů, aby v nás zanechalo. Hromady podivných pocitů.

plakát

Thelma (2024) 

Přesně jak píše Dzeyna, a protože mám babičku dokonce ve stejném věku, která již sice není v takové kondici jako zde ve filmu, do zdejší role jsem si jí v hlavě furt zaměňoval. Je totiž stejně "zatvrzelá" a umíněná, a cokoliv si zamane, musí dokončit nebo stůj co stůj si za tím stojí, i když to kolikrát není zas až tak správné. Ale to je již zřejmě od přírody úděl těchto staroušků a samozřejmě člověk je rád, že tu s námi stále jsou...

plakát

Generace F (2023) 

Náhodou dost dobře zajímavá vize budoucnosti! Samozřejmě všechno špatně, ale přesně tam se bohužel řítíme. Tam, kam Slunce nesvítí (na stromy, ale pouze hologramy)! I když to nebyla žádná přemrštěně poutavá podívaná, možná spíše naopak, přesto jsem se rozhodně nenudil a tak nějak mi to prostě sedlo, dost možná i díky Emilce, které se stejně jednou ty obočí rozletí mimo hlavu!

plakát

Longlegs (2024) 

Už jsem byl rozhodnut dát hvězdy dvě, ale rozuzlení a poslední čtvrthodinka to zachránily. Do té doby ale celkem bída, od každého něco a vlastně vesměs NIC. Ani tudy ani tam ani tamtady. Po krimi stránce bída bídoucí, to se ani nebudu vyjadřovat, jako temný thriller ještě dejme tomu, no a s hororem se to nevidělo ani přes půl galaxie.

plakát

Ztracený symbol (2021) (seriál) 

Tuto tematiku mám rád a vyhledávám jí. Zde to bohužel úplně nevyšlo, ač je to jako celek rozhodně koukatelné a o propadáku není ani řeč. Konec byl samozřejmě správný, ale já bych radši zcela jiný, zvlášť když nám byly představeny "speciální schopnosti" některých jedinců. I to mě asi trošku zklamalo a ty tři hvězdy prostě nedám.

plakát

Duše prokletých (2024) 

Dvě s odřenýma ušima! Těšil jsem se, dle hodnocení to vypadalo víc než slušně, ale bohužel. Nuda na druhou.

plakát

MaXXXine (2024) 

66%? Vážně? A za co? Za neherečku, nudu, směšný pokus o krimi, nebo nakonec ničím nevysvětlené podivné pouto mezi vrahem a dcérečkou? To je asi hodně špatný vtip. Zábava a poutavost snímku asi tak jako během vasektomie, od každého rádoby něco, ale nakonec ve výsledku prázdné NIC. Velké zklamání.

Časové pásmo bylo změněno