Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (242)

plakát

Čas sluhů (1989) 

Mrazivá ukázka toho, jak největší zlo často vzniká z ublíženosti a komplexů. Famozní Chýlková a tradičně skvělý Roden.

plakát

Formule! (2001) 

Každý kdo viděl víc než jeden skutečný závod Formule 1 nebo formule Indycart se musí při sledování tohodle paskvilu uchechtat k smrti. Každopádně bych vypíchnul dva famozní okamžiky : za prvé, když do stojící havarované formule narazí druhá, kterou to dramaticky katapultuje asi 100 metrů vysoko a kilometr daleko, přičemž ta stojící se ANI NEPOHNE !!! No a za druhe již legendarní konec, kdy Stalone se na rovince ( !!!!!! ) drží s dalšími dvěma nepoškozenými vozy několik desítek sekund ve stejné rychlosti ačkoli má uražené a naštorc zpříčené levé přední kolo :-DDD Moc věcma si nejsem jist, ale tím že tvůrci filmů propadali z fyziky, tím ANO !! :-) P.S: A abych nezapomněl .... klíčové manažerské rady Stalloneho kolegovi za volantem typu "Přidej !!!!!" .... následované záběrem, kdy ze dvou vedle sebe jedoucích formulí, ta která obdržela Stalloneho neocenitelnou radu, vyrazí na rovince kupředu a převalí se přes soupeře asi tak jako když bavorák stovkou předjíždí traktor .... ty jsou snem každého jezdce formule 1. :-)

plakát

Hranaři (2011) odpad!

No nasmál jsem se ukrutně. Připomnělo mi to divadelní pokusy na gymnáziu, kde amateři předváděli vážné divadelní kousky a ostatní děcka v publiku se počurávala smíchy. Tak Troško a Soukupe ... vypadá to, že budete muset svůj piedestál v žebřičku nejdementnějších filmových tvůrců bránit proti čerstvé krvi :-)

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Tak u tohodle se fakt bavím. Když sleduji tu bandičku naprosto ujetých exotů a Earlovu cestu za vykoupením tak si říkám, že to není ještě s americkou seriálovou tvorbou tak mizerný. Kromě Earla je mým favoritem samozřejmě Krabák. Takovýho člověka bych bral za kámoše. :-D No a Joy zabít ... jak jinak :-D P.S: Chápu, že z toho nemusí být každý odvařený na maximum, ale stejně bych se v kontextu ostatní seriálové tvorby rád zeptal těch několika intelektuálů, co zde dali jednu hvězdičku, cože oni to sledují za třeskutý humor, když se u Earla nudí. Já jen, že podle toho jak já se bavím u obyčejného Earla, tak bych se musel u toho jejich kvalitního humoru asi uřezat k smrti smíchy. :-)

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Mně to nějak extra nezaujalo a mou manželku ano. Takže jasný kandidát na prime time na Prima Love. Jo a on ten slaďák o neuvěřitelně se chovajících lidech vážně nenapsal Viewegh ???

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Stačí vidět i jen trajler a je vystaráno. Další z nekonečné řady polistopadových lowendových splácanin. Utahaný nudný scénář, levná výprava, telenovelové výkony herců = otřes. Je zajímavé, že ačkoli nesnáším komouše, tak se raději podívám na debilní Plechovou kavalerii, než na tyhle polistopadové splácaniny. A důvod? Dementní scénář Kavalerie herci skutečně hrají. Kdežto v tomhle díle dementní scénář "herci" ochotnicky odříkávají tak, že to připomíná rychlodabing z 80. let. Tyto herecké výkony mně doslova a do písmene nasírají. Mám chuť televizi vzít a jebnout s ní o zeď, jak jsem nasranej. Kurva vždyť jsme země Hrušinského, Kopeckého, Brodského, Menšíka ... kurva kam se poděli všichni herci? Co vedlo Vorlíčka k vytvoření tohodle paskvilu a zprznění legendárního dětského filmu druhým dílem? Peníze , peníze a pak zase jen peníze. Tahle díle jsou totiž obdobou produktů Tesco Selected. Levné, hojně prodávané , nepoživatelné.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Serial je dementně angažovanej, jak se od "Navlastníoči" Klímy dalo čekat. Přiblblé hraní na strunku "Všichni mocní kradou a jsou zkorumpovaní" , přesně zapadá do konceptu televize NOVA a Blesku. To se bude vohnoutům v modrácích s pivním panděrem a jejich Mařenám v natáčkách líbit. Samostatnou kapitolou jsou ochotnické výkony herců. Trapné přehrávání alá Růžová zahrada budí v soudném divákovi chuť vyrvat přijímač ze zdi a vyhodit ho oknem na zahradu. Kde je ona "modernost" a "technická náročnost" seriálu, se kterou si TV ZHOVNA honí už asi týden v kuse ve Zprávách triko, to by mně vážně zajímalo. Celý díl vypadal, jak natočen na há osmičku s nějakým zatmavovacím filtrem. Takže tu máme další vysoce leštěný PRD. Jděte s tím do hajzlu NOVO. P.S: Komoušský Malý pitaval je proti tomuhle zvratku etalon realističnosti a filmařské kvality

plakát

Plechová kavalerie (1979) (seriál) 

Narozdíl od většiny uživatelů nesouhlasím s tvrzením, že byl seriál propagandistický. Naopak tvrdě útočil proti režimu. Např. tím, že ukázal jak se v socialismu může dostat do vedoucí funkce absolutní jelito s nulovými manažerskými schopnostmi. Při pohledu na polykajícího a koktajícího Kubánka, jak se snaží dělat "šéfa" se vždy nařehtám jako kůň. :-))

plakát

Westernstory (2011) odpad!

Co to kurva je?!!! Co je to za čuráckej film, plný čurácky hrajících herců s čuráckým scénářem? To je nějakej reklamní spot nebo co? Kurva to vážně nemá český film žádné dno? Jdi do hajzlu Peško. Tohle je něco tak debilního, že to bude mít jednou v pátek večer na Nově dva a půl milionů diváků - Nováků ... čuráků .....

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Žvatlající čerti, lucifer, Laurinova ..... aneb parodie Trošky na sebe samého. Němcová se musí v hrobě točit jako vrtule. Nicméně pohádka je tak debilní a marketingově dostatečně ošéfovaná, že to u diváku televize Nova jistě sklidí úspěch.