Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie

Poslední recenze (14)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Natvrdo se tu přiznám že jako neznalec předlohy mne jednička moc nijak nezaujala. Ale tohle je úplně jiný kafe. Druhá Duna je prostě ultravizuálně nápaditej sci-fi akční epos, který má v sobě hromadu emocí, dechberoucí momenty, skvělou hudbu a úžasnou výpravu. Je toho víc, ale na to moje slovní zásoba nestačí. K dokonalosti chybělo už vážně jen málo, například někdy až moc urychlené akční pasáže, nebo předčasné úmrtí některé z postav které mohli mít potenciál do budoucna. Všichni kdo ale váháte kvůli pomalejší jedničce, dejte dvojce šanci, protože to určitě stojí za to.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Jo, je to super, ale upřímně mě to nijak neodpálilo a jsem spíše natěšen na třetí díl než nadšen z tohoto druhého. Ta animace je dechberoucí, ale upřímně toho možná bylo místy až moc, a trochu mě z toho bolely oči. Příběh je zajímavej, postavy starý i nový taky (Gwen a Hobie!!!) a samotný hrátky s pavoučím multiversem jsou sice dobrý, ale možná bych zašel ještě trochu dál, ale to snad v tom příštím díle. Jednička za mě ale pořád vede. Nevím proč ale poslední dobou mám u animovaných filmů problém s jejich rychlým tempem, a i když mají třeba i 2 hodiny, tak se mi prostě zdá že se hrozně všude spěchá a vše je sice vysvětleno pochopitelně, ale přesto hrozně uspěchaně. A tady to mám bohužel stejně. Přesto jsem se ale nenudil, a doufám že trojka bude ještě větší granát a vytáhne vše už dosažené limity, do ještě většího maximu.

plakát

Hokus pokus 2 (2022) 

První Hokus pokus z roku 1993 je podle mě fajn film pro celou rodinu, díky kterému se do světa vypustili tři nejznámější a nejoblíbenější čarodějky, které září svým ztřeštěným chováním a vtipnou ale i zároveň zlomyslnou osobností. I když se tehdy nejednalo o finanční bombu, lidem se koncept líbil a ze snímku se následně stala Halloweenská klasika. Nó… a to že se po dvaceti devíti letech chystá dvojka, tedy budilo rozhodně velká očekávání, ale i obavy. No a po zhlédnutí filmu jsem došel názoru, že obavy i očekávání, byly právoplatné. Film dává velkou poctu originálu. Drží se původního konceptu a žádná takřka zásadní věc tu není nijak pozměněna. Winnie, Mary a Sarah jsou tu skvělé. Jejich chování se nijak nezměnilo, a při každé jejich scéně kdy objevují zázraky moderní doby, jsem se skvěle bavil. Moc musím i pochválit jejich vzhled a vůbec Bette Midler, Kathy Najimy a Sarah-Jessicu Parker, že i za skoro 30 let od prvního dílu, a i v takovém vysokém věku jsou schopny udělat tak skvělou show, jak v prvním dílu. Opravdu, jejich zestárnutí tu vážně není nijak poznat. Takže za ně rozhodně veliké plus. No ale zbytek, už bohužel zas tak dobrý není. Máme tu totiž samozřejmě nové dětské hlavní postavy, které mají hrát stejnou roli jak v minulém díle Max se svou sestrou. No a zatím co v prvním díle Maxe s Dani jsem si hned oblíbil, skrz jejich osobní problémy a jejich vztahem mezi sebou, tak tady jsem necítil absolutně nic. Becca a její kamarádka společně s ostatními, mi přišli hrozně nezajímavý a skoro vždy když byli na scéně, jsem se nudil. Nové postavy tedy za mě velké zklamání, až na jednu výjimku, a tou je Sam Richardson a jeho postava, která mě snad jako jediná mezi novýma vážně docela bavila. Za mě tedy rozhodně ne tak dobré jako první díl, ale rozhodně fajn pokračování, které mohlo dopadnout mnohem hůř. Naštěstí se tak ale nestalo.

Poslední hodnocení (1 785)

Knuckles - Episode 1 (2024) (epizoda) (E01)

26.04.2024

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024)

25.04.2024

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)

11.04.2024

Neporazitelný - Série 2 (2023) (série) (S02)

08.04.2024

Neporazitelný - Myslel jsem, že jste silnější (2024) (epizoda) (S02E08)

08.04.2024

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

05.04.2024

Lorax (2012)

05.04.2024

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

03.04.2024

The Walking Dead: The Ones Who Live - The Last Time (2024) (epizoda) (E06)

01.04.2024

Reklama