Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Argo (2012) 

Film se dost dlouho rozjížděl, bavit mě to začalo v podstatě až v momentě Affleckova příjezdu do Íránu. Na Bryana Cranstona jsem se těšil, bohužel byl ale dost nevýrazný, asi jako Walter White v první půlce první epizody Breaking Bad. Toho Oscara teda moc nechápu, ale budiž. Argo fuck yourself :). 80%

plakát

Armageddon (1998) 

Blbost. Ale zábavná.

plakát

Avatar (2009) 

Neviděl jsem to v kině, takže efekty a technickou stránku jsem nemohl plně docenit, to ale nic nemění na tom, že příběhově to byla nuda. Jeden z mála filmů, u kterých jsem usnul. 60%

plakát

Avengers (2012) 

První polovinu filmu jsem musel doslova přetrpět, i když musím uznat, že se to pak zlepšilo, hlavně bitva na Manhattanu byla skvělá. Bez ní ale celkem nudná americká slátanina, proto moc nechápu tak vysoké hodnocení, ale co, každý má jiný vkus.

plakát

Batman začíná (2005) 

Po dlouhé době jsem se odhodlal podívat na to znovu. Zjistil jsem, že jsem kdysi viděl snad jenom začátek a tak není divu, proč jsem si ten film vůbec nepamatoval a tak nechápu, proč jsem ho hodnotil jen 3*. Hodnotím 85% a těším se, že se podívám znova na další díly, které jsem sice viděl určitě, ale snad k nim budu mít teď lepší vztah a možná hodnocení některého z Temných rytířů konečně zvednu na 5*.

plakát

Casino Royale (2006) 

Po Skyfallu pro mě zatím asi nejlepší bondovka, i když jsem od té části v casinu čekal víc. 80%

plakát

Čas probuzení (1990) 

Možná vůbec nejlepší herecký výkon Roberta De Nira (a že jich bylo). Zároveň film člověka pobízí k zamyšlení. Těch 88% je zasloužených.

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

První řada byla celkem dobrá, v ČR do té doby nic podobného nebylo a tak to bylo originální. Dalším opakováním už se soutěž nejen stala nudnou, ale i soutěžící byli rok od roku horší.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

V současnosti asi nejlepší seriál, co vysílají....

plakát

DO-RE-MI (1998) (pořad) 

Je to sračka, ale díky Youtube a kanálu CaryMaryFuck mě nic nedokáže rozesmát víc, než zfetovanej Princ, poskakující porotci typu Dana Nekonečnýho nebo Slávka Boury a hlavně soutěžící typu Pergl, Kudrnáč, Pikaču, Tancující Kalhoty a jiný všemožný zdatný pardálové. Žádnej jinej pořad než DO-RE-MI mi tohle nedá, takže jasnejch 5 *.