Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

HIMYM je pro mě asi nejlepším seriálem současnosti, protože to byly právě příhody Teda a jeho wingmana Barneyho, kvůli kterým jsem si oblíbil svět amerických komediálních seriálu. Jde sice o podobný koncept jako v Přátelích, na rozdíl od nich mne však seriál zaujmul tak, že než jsem se nadál, byla půlka série pryč :). Tento seriál je zkrátka Le ... wait for it ... genday. Legendary!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Asi nejlepsi serial hned po HIMYM, i kdyz nektere novejsi epizody obsahuji opakujici se vtipy a hlasky typu "Here we go" nebo "What was your first clue" zacinaji byt trochu stereotypni. Ale i presto se u serialu stale skvele bavim a je to vzdycky pomerne narocne rozhodovani, zda si v utery pustit nejdrive HIMYM nebo BBT :).

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Jeden z nejlepších seriálu vůbec. A asi nejlepší sci-fi seriál, který u mě předstihl i SG, SGA, B5 a další. Fantastický děj, skvělá hudba a nádherná Katee Sackoff (dlouhý vlasy teda nic moc :-p). Jasných 5 hvězd.

Dr. House

Dr. House (2004)

Super seriál, skvělé postavy, jimž však jednoznačně dominuje Hugh Laurie. Bez něj by tento seriál byl poloviční. Momentálně běží již šestá série a myslím si, že si seriál udržuje vysokou kvalitu bez větších výkyvů, což je u takhle dlouho běžícího seriálu velice netypické (i takové pecky jako HIMYM nebo BBT poslední dobou trošku upadají). Proto jednoznačně 5*.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Vynikající seriál, možná ale až trošku moc dlouhý a zejména ta devátá série nebo co to momentálně běží je taková divná. Prvních osm sérií má však velice zajímavé hlavní charaktery - JD, Turk, hlavně pak Cox, ale i vedlejší postavy jako Jordan, Kelsa, Janitora. Takovou zvláštní postavou je pak Elliot, tu jsem nejdříve viděl jako guest star v HIMYM, kde mi byla šíleně nesympatická, ale když jsem pak začal sledovat Scrubs od první série, tak na mě působila moc sympaticky. To se však s přibývajícími sériemi a vrstvami make-upu vytratilo a v posledních sériích byla stejně nesympatická jako v HIMYM :). Jedinou postavou, která mi moc nesedla, je Carla. A protože tenhle seriál je hlavně o postavách, tak myslím, že jsem to hlavní zhodnotil a nemá cenu to tady již více rozpitvávat. No proste pět hvězdiček.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Puvodně mi tento seriál sloužil pouze jako doplněk k seriálům jako je HIMYM nebo BBT. V poslední době (konkrétně sedmá serie) však epizody dostaly nový dech a již několikrát jsem musel konstatovat, že některé epizody předčily i souběžně běžící HIMYM A BBT. Možná to má něco dočinění s tím, že Charlie Sheen po sedmé sérii (údajně) končí a tvůrci chtějí použít všechny dobré nápady, které jim ještě zbývají.