Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Podruhé mě neoklameš - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

Nekoukatelné. Ani se sebezapřením jsem nedokázal vydržet celý úvodní díl. Stupidní dialogy, totálně nereálné chování postav, špatný výběr hlavní postavy (opravdu je někdo schopný věřit tomu, že jde o vojenského důstojníka?), průměrná kamera. Otřesný dabing, Ztráta času. Chce se mně blejt, velebnosti.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Těšil jsem se. Hodně! Ale již během prvních vteřin, kdy se odvypráví úvod do příběhu, je téměř jasné, že přijde velký průser. Lepší příběh by vymyslel můj tříletý vnuk. Na filmu je rating 13+. To jako vážně??? Jestli tohle někdo vydrží dokoukat, tak mu bude těch 13 maximálně. Opět platí - některé věci jsou parádní - robot je sqělej, hospoda super! Ale infantilní příběh, nezajímavé postavy, souboje ... Ehm souboje - zpomalovaček je tu tolik, že má divák pocit, že je celý souboj zpomalený. Fakt se to někomu takto líbí? Všude se pálí laserama nebo čím a nikde nic očmoudlého, nedejbože kapička krve. Ještě že nabušený voják po zásahu neudělá "auu" než lehne. Nedokázal jsem to dokoukat a to jsem se FAKT snažil. U scény rádoby sympatického ranaře co létá na drakovi jak HARRY POTTER na nimbusu jsem to vypl. Nemám čas ztrácet čas.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) 

Slušný akční film. Přes spoustu výtek mne to pohoršilo mnohem méně, než 7 mission impossible. To lepší z produkce Netflix.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Film na 3 hodiny, z toho 2 NUDA! Hele Nolan, jak uděláme z dokumentu akční věc? Aha, neuděláme. Ani rychlým skákáním do jiných časových období, naspídovaným zvukem a hudbou tam, kde v reálu bylo spíše ticho. Nevadí Nolan, většině se to bude líbit. Mně bohužel ne, sorry.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Zklamání. To jsi Tomáši p*srall! Že je to zbytečné dlouhé a má to mnoho vaty a pasáží, kde se nic moc neděje, budiž. Některé dialogy imbecilní a jak z komunistického slabikáře i to se nechá přežít. Ale hlavní padouch slabý jak čajíček, který ale všem nakope prdel a ještě ke všemu má bezdrátovou wikipedii asi v prdeli nebo kde, no to je fakt reálné, jako světový mír. Umělá inteligence podle scénaristy miluje nesympatické nuly, asi je to tím, že je také naprogramovaná v nulách a jedničkách. Jak zabít film v jedné větě jednoduché? Necháme zabít 2 nejlepší postavy z celeho filmu. Jednoduché. Výsledek je takový, že tento díl si nikdy v životě nepustím podruhé, na rozdíl od těch předchozích. Odpad dáti nemohu, dokoukal jsem to do konce, bylo mi hloupé odejít ze sálu a nechat tam manželku samotnou. Některé akční scény také nejsou špatné, takže s velkým přemáháním 2 **. PS: Proč nikdo Cruisovi neřekl, že v tom vyžehleném ksichtu se nedají dělat žádné grimasy a že vypadá furt stejně?

plakát

Docent - Preso s mlíčkem (2023) (epizoda) odpad!

Demence. Mojí demence! Toho chtějí dosáhnout ti, co mají na svědomí tuto sérii. Neskutečně podělaný druhý díl, kde rozum zůstal někde v záchodové míse a jede to podle šablony, aby nám to tak nějak dobře a zajímavě navazovalo na sebe a divák byl spokojenej. Ne. Divák je totálně nas*anej! Za mně odpad a třetí díl nikdy. NIKDY !!! Ztráta 1,5 hodiny života. Další díl raději strávím na té záchodové míse.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Za mne zklamání. Film pro jedince, co se rádi dívají na trápení a ubližování? Epický děj je jeden velký kalkul a jasné postupy, aby to oslovilo co možná nejvíce lidí. K tomu klasisické americké patetické kecy. V lyrické části se všichni musíme s otevřenou slintající hubou koukat na nereálné obrazy podvodního světa (možná proto, že reálné celkem rychle mizí). Ne, díky! Odvažuji se tipovat, že jednou v takovéto neskutečné obrazové kvalitě budou i nekonečné seriály a telenovely. Naštěstí se toho nedožiji. PS: všiml si někdo, že ve filmu nikdo nic nedělá? Jediní co hákují, jsou zabijáci.

plakát

Stingl - Malý velký Okima (2021) 

Velmi zajímavý životní příběh velkého malého muže z české kotliny. Takovéto příklady by se měly probírat ve školních osnovách + povinná četba !!! Pět *****, jinak to nebude, jinak to nevidím. Klobouk dolů, pane Stingle!

plakát

Elvis (2022) 

Filmový životopis Elvise? Ani náhodou nebo jsem vedle jak ta jedle. Spíše pohádka s Tomem Hanksem v hlavní roli. Chvíli slušné tempo, pak najednou nudné pasáže. Co lze vyzdvihnout je hudba a rytmus, brobublávající v popředí i na pozadí právě v rychlejších a zajímavějších částech filmu. Styl vyprávění příběhu je spíše k neprospěchu, ale asi je to pro naše americké přátele více srozumitelné, mne to spíše vadilo. Na druhou stranu představitel Elvise je výborný, ale pouze designově, charakterově to proti reáliím dost kulhá. Celkově rozporuplný a zbytečně dlouhý film. 50%.