Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya na záběrech domácí chůvičky zahlédne svého manžela. Ten se ale stal obětí vraždy a před několika dny byl pohřbený na pozemku svojí zámožné rodiny. (Netflix)

Recenze (9)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalý rozjezd. Překvapivé momenty. Spousta otázek a žádné odpovědi. Řekla bych, že asi nedostanu úplně to, co očekávám, ale uvidíme. Hlavní hrdinka je bezesporu krásná baba, ale nějak mi nesedí. Na přetahování o děcko (a myslím si, že na to jistojistě přijde) se vůbec netěším. To radši snesu pár dalších mordů. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsme doma dokoukali celý excelentní švédsko-dánský seriál Most (wow!). No a udělali tu chybu, že si pustili hned další večer první díl této slátaniny. Bylo to jako se dívat na Marečku podejte mi pero a potom si pustit jednu z těch nových komedií s Langmajerem, u kterých se mění jen název, strašlivý děj, režie, dialogy a (ne)herci zůstávají stejní. Úvodní díl je: jeden velký střihačský chaos, strašlivě otravná a děj nekopírující hudba, nesympatičtí herci (úplně všichni) a parodie na policajty. Celkově to kvalitou připomíná mexickou telenovelu, jenom s krimi zápletkou. Jedna hvězda a vlastně ani nevím za co... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dojmy: detektiv z vizáží pakistánského Adama Sandlera po mozkové mrtvici, výsměch Škodovce, použití slova dezolát, trochu za vlasy přitažená zápletka, která sice neříká proč se to celé stalo, ale stejně je v jednotlivostech předvídatelná. Do toho pokus rozostřit fokus diváka tím, že postava Maye trpí jakožto válečná veteránka PTS.. . To nemám rád, je to scenáristická berlička. Tvůrci pak předkládají obrazy, kdy divák netuší co je vidina a co ne. Takže zatím to vidím jako dost vyhajpovanou záležitost. Ale uvidíme, třeba tvůrci překvapí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová Cobenovka na nový rok, čo viac si fanúšik môže priať. Opäť pekne v anglickom balení a samozrejme nesmie chýbať ani Armitage. On ale chýba, keďže je po smrti, avšak to neznamená, že si ho neužijete. Voľba Michelle Keegan je dokonalá, uvidíme, či bude rovnako rázna a zároveň sympatická aj naďalej. Kam to všetko bude smerovať nejde vôbec vysledovať, môže ísť aj o nadprirodzený mindfuck typu Diablovej hodiny, i keď v prípade Cobena asi ťažko očakávať podobnú predlohu. A dôležitú úlohu bude zrejme zohrávať zelená farba. ()

JaKl odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné. Ani se sebezapřením jsem nedokázal vydržet celý úvodní díl. Stupidní dialogy, totálně nereálné chování postav, špatný výběr hlavní postavy (opravdu je někdo schopný věřit tomu, že jde o vojenského důstojníka?), průměrná kamera. Otřesný dabing, Ztráta času. Chce se mně blejt, velebnosti. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama