Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (488)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Při vzpomínce na Freddieho nejde dát méně hvězdiček. Legenda v našich srdcích navždy!

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Uff tak tohle bylo zklamání. Asi jsem čekala mnoho a nedostala nic. Ani jedna písnička mě nezaujala. Konec překvapil, čekala jsem po těch dvou hodinách kýč jak bič. Pod vlivem hormonů mě ukápla i slza, ale ta to moc nezachránila.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Film by nemusel být tak špatný, kdyby u každé sexuální scény neproběhla soutěž, rozmlátíme více nábytku a dekorací než v předchozí scéně. Tady ty afektované scény mi celý dojem zkazili. Jak už tu padlo několikrát, taky mi přijde, že se jedná o takový pokus vytvořit českou verzi Sexu ve městě. Celý film zachránila postava Lea v podání Petra Vaňka.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Já prostě miluju krásné dojemné romantické filmy. - v prvé řadě mě dostalo prostředí a styl natočení; co si budem povídat - hlavní hrdina; počet použitých kapesníčků; soundtrack a především námět a příběh samotný.... Málokdy měním TOP10, ale po dnešku a téměř po 10 letech nemohu jinak...

plakát

Fotograf (2015) 

Pro mě velmi věrohodné dílo, které čerpá ze skutečnosti. Sára je tu možná za mrchu, ale podle mého film není daleko od pravdy, jelikož jí to prostě kouká z očí. Nikdy sem ji neměla ráda, za to Rodena obdivuji více a více. Prostě PAN herec.

plakát

Mimoni (2015) 

Bylo to takové jakés takés o ničom. Mimoňové jako pomocníci Grua super, Mimoňové jako pětiminutové grotesky výborný. Mimoňové ve filmu? Špatná volba.Věřím, že děti se baví, žluté válečky jsou roztomiloučké stvoření, které svojí zmateností mohou pobavit. Pro starší jedince tam přece jen tolika humoru není.

plakát

Godzilla (2014) 

Z Godzilly se stal miláček davů a zachránce světa, z Aarona pro mě skvělý herec a z celého filmu celkem průměrná počítačová hra. Vyzdvihuji příběh kolem doktora Serizawa.

plakát

Interstellar (2014) 

Nolan je opravdu jeden z nejlepších režisérů všech dob, každé jeho dílo je obrovský zážitek a Interstellar není výjimkou. Výjimečné pocity v průběhu celého filmu, doznívají ještě několik hodin (možná dní?). Vytýkat je určitě co, ale já si nechci kazit Film roku 2014

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Vynikající série. Skvělé zvraty, miluju chaos na kmenových radách. Vítěz zasloužený, což vždy danou sérii pozvedne když to vyhraje opravdu hráč s velkým H. Favorit: L.J. McKanas

plakát

Babovřesky (2013) 

Jedna hvězda za Lucku Vondráčkovou, Honzu Dolanskýho, radio Impuls a pěkné vesnické prostředí. Zbytek nechávám bez komentáře a vlastnímu úsudku.