Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Mnou nejmilovanější seriál, který žádný jiný nikdy nezastoupí, když mám špatnou náladu, když mám dobrou náladu, když nemám co dělat, když venku prší, sněží nebo svítí slunko - vždy mám chuť si pustit nějaký díl Přátel. Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe a Joey jsou ti nejlepší lidi, kteří nám všem zůstanou v srdci navždy!

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Nevím jak bych seriál zhodnotila, patří k těm nejlepším. To co ve mě dokáže vyvolat, jen tak někdo nedokáže. Je neuvěřitelně emoční, je o lidech co pracují v nemocnici a nemění se, jsou stálí, takže se vám časem dostanou neuvěřitelně hluboko pod kůži a sice si to neuvědomujete, ale žijete s nimi. Když se tak zamýšlím a chtěla bych vyzvednout něco, nejde to, postavy, příběh i doprovodná hudba do sebe neskutečně zapadají a nejde něco dát nad ... Ať žije Seattle!!!

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

ZOUFALÉ MANŽELKY si mě dokázaly získat ať už svým humorem nebo tajemstvím, které se nese celým seriálem. Smích střídal pláč a vůbec mi to nevadilo. Miluju ty rozporuplné emoce, které ve mě všechny ty příběhy dokázaly vyvolat. Miluju Wisteria Lane a všechny její obyvatele. Miluju tajemství a v neposlední řadě vypravěčku Mary Alice.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Ten nejpravdivější seriál z pohledu ženy. Ač se někdy můžeme za nějaký názor některé hrdinky stydět - s největší pravděpodobností stejně musíme přiznat, že mají pravdu.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

My jsme ten národ veselých četníků, kdo má rád nás, ten vítán je nám vždy..... Pátračka s těmi nejlepšími četníky všech dob!

Arabela

Arabela (1980)

Rozhodně ten nejlepší seriál pro děti a také především jeden z těch seriálů, ke kterému se ráda vracím. Nedokážu si představit, že by některé dítě strávilo dětství bez kouzelného prstenu.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Jak řekl Evžen Huml: To se musí vidět ;-)

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Klasika českých hůmorných seriálů s nezapomenutelnými postavami především vraždící bábrle je legendární! Viděli jste to? Vrahu! Příště každej vrah bude malíř. Co vrah, bestiální maniak. A bude se jmenovat HAMOUZEK!