Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (1 274)

plakát

John Wick 2 (2017) 

luskanice jako hovado..jeste vetsi a lepsi stipana, nez prvni dil..kurva ta choreografie je dokonala! film zacina hned po prvnim dilu a hned se rozjizdi kolotoc jak svina...akcni porno...nejlepsi americkej akcni film co tu byl.. (ten nejlepsi je raid 2!) uz chci chapter 3,4... ! Keanu je skvelej!

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Nejlepsi valecnej film od dob zachrante vojina toma hankse..zacatek chytrej,vtipnej, vycvik, vtipnej rozdalo se par prezdivek zapletka a pak prechod k akci..akce rezba jako kokot...nejlepsi co je ve valecnych filmech nejspise...uteklo to moc rychle...klasicky klaboseni dedku co tam byly par slz a titulky...nejlepsi valecnej film posledniho desetileti! gibson je rebel!

plakát

Příchozí (2016) 

Precizni, presna, utlumena, ke konci gradozni nakladacka, ktera je ve vsem vyjimecna..prvni kontakt, zabery kamery, vsechno krasa..hlavne ten konec...inception meets alien.. :D amy adams, whitaker,renner vsichni OK.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Dnes uz bych tomu plnou palbu nedal..vypada to strasne.. :D ale diky nostalgii a vzpominkam to na plnou palbu je..jeden z nejlepsich vetrelcu..ta komorni atmosfera a bezmoc je proste jedinecka a lepsi nez akcni dvojka.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Film jako svine..promysleny az do konce..kurva ten konec! nemam slov..

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Ty kravo..po letech horor, kterej je fakt horor..zadny trapny lekacky apod..proste cistej strach, kdy pri zaberu na Jane sem mel strach jako sem nemel pri vsech hororech co sem videl poslednich 10let..tohle byla mrda jako krava..skoda horsiho konce, ale jinak to nema chybu..ja se malem posral!