Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (176)

plakát

Aladin (1992) 

Jeden z prvních filmů co jsem viděla v kině (děkuji maminko a tatínku) a ani po devatenácti letech pro mě neztratil ani kapku ze svého kouzla.

plakát

Aligátor (1980) 

Obrovskou zbraní tohohle filmu je nenucený humor, díky němuž se dá překousnout sebevětší kravina... A bavila jsem se stejně dobře jako když jsem film v deseti viděla poprvé, akorát jsem se už tolik nebála :)

plakát

Apocalypto (2006) 

Hrdinský příběh Jaguáří tlapy, obalený natolik úchvatným výpravnem, maskami a kostýmy, že mu dokážu odpustit tu trochu klišovitosti v druhé polovině filmu. Viděla jsem ho pětkrát a asi nikdy mě nepřestane fascinovat.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Výborné akční dílko s neotřepaným humorem a supersympatickými charaktery, které jsem si zamilovala do jednoho. V té akci jsem se, pravda, moc neorientovala a vůbec byla místy dost přitažená za vlasy, ale mě to vlastně vůbec nevadilo. Nadšených 80%.

plakát

Avatar (2009) 

Takový příběh už tu byl stokrát, ale takový film je zatím jenom jeden. Jeho technická dokonalost, precizní propracovanost fiktivního světa a schopnost emočně zasáhnout diváka spolehlivě převálcuje jakékoliv klišé (a že ho tam je požehnaně) a bude málo lidí, kteří z kina nevycházeli s vykulenýma očima

plakát

Barbar Conan (2011) 

Režisér poskládal všechny hollywoodské zhovadilosti od dějových klišé přes nudné hrdiny až po melodramatickou hudbu a nakonec to svěřil šílenému střihači s proklatě ostrými nůžkami. Jedna hvězda a ani nevím za co.

plakát

Beware the Gonzo (2010) 

Nenadchne, neurazí. Klasická teenagerovská komedie, na kterou se dívat není zase až tak ponižující.

plakát

Bezcenný syn (2007) 

originální, promyšlené, svěží, vtipné a ujeté přesně podle mého gusta, bavila jsem se skvěle

plakát

Big Lebowski (1998) 

Řadím se spíše k té povrchnější konzumní populaci a tudíž jsem žádné další rozměry a skryté výpovědi v druhých plánech nepostřehla. Neorientuju se ani ve starých detektivkách, takže neocením ani narážky na ně. Byla to pro mě prostě jen celkem vtipná taškařice, u které jsem místy i usínala.