Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

Děti noci (2008) 

Martha Issová super! Problém je, že mojí pozornost udržela jen ona. Jinak je ten film o ničem.

plakát

Štamgast (1987) 

Na knižního Bukowskiho to nemá, ba přijde mi dokonce, že to z něj má hodně málo. Nevím proč, a ač mám Rourkeho jinak jako herce rád, tady mi fakt vadí jeho provedení hlavní postavy. Celkově velké zklamání, Chinaski v Bukowskeho knihách na mě působí docela jinak, a to jako člověk, který si v povalování, chlastu a ženských vybral svůj způsob života. Ve filmu Chinaski působí jako člověk, který si ani vybrat nemohl.

plakát

Spirit (2008) 

Ta jedna hvězdička je za vizuální zpracování. Jinak se to skoro nedalo dokoukat.

plakát

Speed Racer (2008) odpad!

Tak tohle bylo na mě vážně moc. Jak tahle blbost o ničem může mít tak vysoké hodnocení?

plakát

Horton (2008) 

Hodně protrápená hodina a půl. Vtipný to nebylo, děj to nemělo, těžko říct, co na tomhle animáku ocenit. Potěšil mě snad jen moment, kdy to skončilo.

plakát

Na západní frontě klid (1979) (TV film) 

Původně jsem chtěl vidět verzi z roku 1930, ale když už jsem si sehnal omylem tuhle novější verzi, tak jsem se na ní už podíval a vůbec nelituju. Řekl bych, že se jedná o velice zdařilé převedení předlohy do filmu.

plakát

Generál Patton (1970) 

Úžasný válečný film výborným Scottem v hlavní roli. Samozřejmě jsem neznal Pattona osobně, ale del toho, co jsem o něm četl, byla tato postava napsána a zahrána dost věrně.

plakát

Den vítězství (2006) 

Zajímavý pohled na 2. svěrovou zaměřený na účast a postavení muslimů z Alžírska. Mapuje pohyb skupiny muslimů od počátku jejich účasti v konfliktu až do konce. Druhá půlka zvedla film o jednu hvězdu nahoru.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Všechny tyhle animáky mi přijdou na jedno brdo. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani mě Kung fu Panda nikjak neuchvátil, prostě jsem to jen odkoukal a párkrát se zasmál, nic víc, nic míň.

plakát

Tucet špinavců (1967) 

Výborný film s netradičními hrdiny, který by se dal rozdělit do dvou částí, přípravný kemp a akce. První část mě bavila mnohem víc, druhá byla trochu slabší, ale i tak nadprůměrný snímek se slušnými hereckými výkony.