Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Johnny, Johnnyyy, to je můj filmový hrdina číslo jedna. Dokáže zahrát snad úplně všechno - od zrůdičky s nůžkama, přes čokoládkového magnáta a schizofrenního spisovatele až po dokonalého piráta z Karibiku. Až ten jednou přestane hrát, bude to pro jeho filmové fanoušky tragédie...

Jean Reno

Leon, Ronin, Purpurové řeky, nebo třeba Drž hubu - to je jenb malý výčet filmů, které jsem s Renem viděla a všechny se mi líbili. Ba co víc, má oči jako kůň :-D.

Anthony Hopkins

Mlčení jehňátek a Hannibal = supr. Jeho výkon v Obřadu, taky excelentní, prostě Antony!

Karel Roden

Nejoblíbenější mezi čeksými herci. Jeho charisma a nádherně nakřáplý šeptavý hlas jsou to, co dělá Karla Rodena neodolatelným.

Hugh Laurie

Znám ho jedině v roli dr. House a to vydá úplně za všechno. K takovému doktorovi bych chodila na prohlídky klidně denně :-D.

Richard Dean Anderson

Jeho role Jacka O'Neila je nezapomenutelná, neokoukatelná, fajn - ten jeho humor ve Stargete se dokonalý!

Ivan Trojan

Bedřiška z Četnických humoresek - jeho nejlepší role pro mě. Pak samozřejmě taky Karamazovi - taky perfektní výkon!

Leonardo DiCaprio

Ne že by si svými pouhýma dvěma filmy, které se mi s ním líbily, zasloužil místo v mém žebříčku TOP 10, ale výkon v Prokletém ostrově a Počátku byl supr, takže proč ne...

Joaquin Phoenix

Když jsem si ho poprvé všimla ve filmu, tak mi nepřišel vůbec sympatický a díky jeho záporné roli v Gladiátorovi jsem ho neměla ráda, ale postupem času jsem si ho zamilovala a i jeho záporák v Gladiátorovi má nakonec své neodmyslitelné kouzlo! Navíc jeho role v Quiils - Perem markýze de Sade, to byla bomba. Chystám se kouknout na Walk the line, tak doufám, že ani tam mě Joaquin nezklame... :-)