Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (49)

plakát

Bratři (2009) 

Nevím, kdo řekl, že jen mrtvý uvidí konec války. Já jsem konec viděl. Otázkou je, můžu se vrátit do života?

plakát

Casablanca (1942) 

Nádherná klasika, o které již vše bylo řečeno, takže není třeba nic dodávat, snad jen to, že ten film na mě působí tak moc, že se při scéně, ve které se návštěvníci Rickova baru v čele s Lászlem snaží přezpívat Němce za pomocí francouzské hymny, vždycky , VŽDYCKY rozpláču, a to u filmů moc nebrečím. Takže tak./// Play it, Sam. Play As Time Goes By.......It's still the same old story, a fight for love and glory, a case of do or die, the world will always welcome lovers, as time goes by.......

plakát

Cizinec (2010) 

Tak tohle se vážne, vážně nepovedlo!! Nevím, jaktože J.Deppa napadlo hrát v něčem takovém! Ang a Johnny netvoří zrovna věrohodný pár, nenapadá mě snad nikdo jiný, kdo by se k sobě hodil méně než tito dva herci. Krásné je alespoň prostředí Benátek, které však film zachránit samo o sobě nedokáže. Angelina je navíc rok od roku kostnatější a připadá mi, že tím ztrácí svůj půvab a hlavně sexy křivky. No dobře, vlastně ještě nosila ve filmu hezké šaty :D. Přece jen se našlo nějaké plus. Ale prosím - pár z těchto herců na plátně už nikdy více!!

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Moc příjemný film, ve kterém se vyznamenává hlavně A.Bening, scény mezi J.Moore, která má úžasné osobní kouzlo a Markem Ruffalem byly neuvěřitelně vtipné.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Tonight's the night. And it's going to happen again and again. Has to happen. Nice night. Miami is a great town. I love the cuban food, pork sandwhiches, my favourite. But I'm hungry for something different now."

plakát

Eragon (2006) 

Nemohu hodnotit, protože pouhé zhlédnutí plakátu a ukázky k filmu mě přesvědčily o tom, abych si tenhle film nikdy nepustila, což také dodržím. Zcela mě odrovnalo už to, jak vypadají mnou v knize milovaní Arya a Eragon.

plakát

Fantomas (1964) 

Kdo je nejlepší zločinec na světě? Že neznáte odpověď? Vážně ne? :) "Já tě dostanu, Fantomasi. Já tě dostanu."............Ale nedostaneš :D

plakát

Fantom opery (2011) (divadelní záznam) 

Naprosto dokonalý zážitek, obzvláště Fantomův výkon stojí za zhlédnutí!!