Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Sólista (2009) 

Pokus o Shine s černochem a bez klavíru.

plakát

Hrbáč (1959) 

Honza Mareš jede bomby.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Zdaleka ne tak špatný, jak tu někteří naříkají. Jsme Češi a tak radši cokoliv české ve světě poplivejme dřív, než by to mohl udělat někdo jiný. Sandler skvělej, dobrá konverzačka, české reálie potěšily. Lepší tři, dávám 4*, abych tu trochu pomohl srovnat skóre.

plakát

Bojovník (2019) (seriál) 

Trapná blbost.

plakát

Godfather of Harlem (2019) (seriál) 

Přehnaná černošská agitka, v které mají barevní vždy navrch. Všichni se jich bojí, Taliáni pobíhají jak slepice bez hlav, policajti se nechávají jen tak liskat, bělošky padají do kolen a kolik moudrosti v nich je... post britské kolonie, nebo např. Detroit/Philadelphie jsou toho jasným důkazem. Klidně oddělají před kamerama Kennedyho, jeho bráchu, Kinga, Malcolma, ale na bezejmenýho černýho exmukla z Harlemu si netroufnou, protože "má v sejfu info". První díly ještě ujdou, ale pak se to celý zvrtne v absurdní přehlídku honění si trik a urážení. Kdybych byl rasistickej černoch, tak dám 5* CUT THAT MOTHERFUCKER UP!

plakát

Swingtime (2007) (TV film) 

Film, který člověka naučí držet v určitých situacích hubu. Nebo by aspoň měl.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Predátorská pohádka o emancipačním boji mezi Komančema / nezaměňovat tentokrát s KSČ /, ke kterému se tak nějak přichomítne retardovanej Predátor. Naštěstí pro všechny emancipované samice je tenhle Predátor členem aliance za rovnost Predátorek na predátoří planetě a tedy s klidem sobě vlastním si nechá nakopat prdel mladou indiánkou, jen aby společně dokázali, že to ona dokáže! A tedy teoreticky by mohla i každá jiná Komančka, potažmo žena.