Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Pohádka
  • Komedie
  • Dobrodružný

Obsahy (10)

Pendulum: Showdown

Pendulum: Showdown (2009) (hudební videoklip)

Ve videoklipu jsou proti sobě nucené bojovat unesené ženy. Jedné z nich se v nestřeženém okamžiku podaří ukrást vězniteli klíče od auta, uprchnout z arény a s jeho autem ujet pryč.

Moby: Disco Lies

Moby: Disco Lies (2008) (hudební videoklip)

Videoklip zachycuje příběh mláděte, které v mladém věku uteče z kuřecí farmy a stane se svědkem porážky svých přátel a příbuzných. O deset let později (konec 70. let), kdy kuře vyrostlo, vejde do fastfoodové restaurace „MFC“ (odkaz na KFC) a hledá majitele franšízy, muže v bílém s plnovousem a kovbojským kloboukem (jasný odkaz na plukovníka KFC, zakladatele společnosti). Poté, co kuře přemůže dva majitelovy bodyguardy, kuře pronásleduje majitele až ho dostihne a usekne majiteli hlavu stejným nožem, který byl používaný k zabíjení přátel kuřete.

Pendulum: Colourfast

Pendulum: Colourfast (2023) (hudební videoklip)

Videoklip poskytuje intimní pohled na Pendulum při živém provedení „Colourfast“ před zaplněným davem na jejich vyprodaném koncertu Alexandra Palace. Je to elektrizující setkání, které autenticky zachycuje nespoutanou vitalitu a kouzlo jejich živých vystoupení.

Amon Amarth: Father of the Wolf

Amon Amarth: Father of the Wolf (2013) (hudební videoklip)

Píseň je o Fenrirovi, vlku a nejstarším synovi Lokiho a obryně Angrbody, který se vyskytuje v severské mytologii a jehož osudem je za Ragnaröku spolknout Ódina.

Nightwish: Bye Bye Beautiful

Nightwish: Bye Bye Beautiful (2008) (hudební videoklip)

Ve videoklipu k písni Bye Bye Beautiful jsou čtyři mužští členové kapely nahrazeni čtyřmi modelkami. Čtyři modelky odkazují na pověst, která se mezi fanoušky šířila, že Anette Olzon, nová zpěvačka kapely, byla vybrána, aby přilákala více fanoušků kvůli svému vzhledu. Ve videu si z fámy dělají legraci.

Nightwish: Storytime

Nightwish: Storytime (2011) (hudební videoklip)

Videoklip obsahuje rozhlasovou verzi písně, která je o jednu a půl minuty kratší než verze z alba. Video ukazuje, jak kapela hraje píseň v oblecích, které nosí ve filmu Imaginaerum (2012), s postavami z filmu krátce zobrazenými v celém videu. Video stříhá mezi touto filmovou scénou a záběry oblékání kapely a záběry ze zákulisí natáčení filmu.

First of the Year

First of the Year (2011) (hudební videoklip)

Na začátku videoklipu si sexuální predátor vyhlíží mezi dětmi na hřišti svou další oběť. Ovšem malá dívenka není tak bezbranná, jak se na první pohled zdá. Lovec se stane kořistí a z kořisti je lovec.

Skrillex feat. Sirah - Bangarang

Skrillex feat. Sirah - Bangarang (2012) (hudební videoklip)

Ve videoklipu skupinka malých chlapců naplánuje loupež zmrzlinových kornoutů. Zmrzlinář však chlapce pronásleduje a chce jednoho z nich potrestat, jiný mu prudkým kopem přirazí ruku mezi dveře dodávky a v podstatě mu ji tím usekne. O mnoho let později tato skupina naplánuje úspěšnou bankovní loupež a jeden z kufříků z penězi věnují zmrzlináři, kterého před lety okradli a zmrzačili.

Pendulum: Propane Nightmares

Pendulum: Propane Nightmares (2008) (hudební videoklip)

Hudební videoklip je inspirovaný náboženským kultem Heaven's Gate a jejich hromadnou sebevraždou. Zajímavým prvkem je, že ve videoklipu vystupuje skupina Pendulum jako součást kazatelské skupiny. Uprostřed videa se dva členové pokoušejí uprchnout zpět do normální civilizace.

Pendulum: Crush

Pendulum: Crush (2011) (hudební videoklip)

Videoklip je o psychopatickém partnerovi posedlém žárlivostí, který svoji partnerku ubil k smrti, pokoušel se ji zachránit, ale už to nebylo možné. Nyní je hnán výčitkami, vidí ji všude, kamkoliv jde.

Reklama