Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Harry Brown (2009) 

Úžasné, pro slabší povahy docela náročné... Ale tak to má být. Perfektně vás film vtáhne, už po původní scéně a konec je geniální. Radost na takové filmy koukat (Po filmové stránce, pokud si uvědomím, že se film moc nevzdaluje od pravdy, tak radost vystřídá v mžiku smutek...) U některý scén jsem opravdu horlivě kousal peřinu a byl jsem nesmírně naštvaný...

plakát

Rec 2 (2009) 

Je tu celkem dost negativních ohlasů, nekoukal jsem na hodnocení, než jsem se podíval na film, až teď a dost se divím. Po konci filmu jsem byl nadchnut. Od začátku do konce jsem se nepřetržitě bál, jak to má být... Film nebyl postaven na lekačkách, děj byl úžasný a náramně vtáhl do filmu. Pokud by nebyla jednička, dvojka by nestála za nic, ale takto považuji jako lepší film dvojku, se základem v jedničce. Snad nejlepší horory, co jsem viděl. Jestli někdy budu mít dost psychických sil, kouknu na ně za sebou, vyjde to jako jeden film...

plakát

Archiv Stanleyho Kubricka (2008) (TV film) 

Narazil jsem na tento dokument náhodou a musím říct, že po jeho konci jsem se o Kubricka začal zajímat omnohem více... Trošku nastíní jeho život jako režiséra a musím říct, že byl dosti zajímavý.

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

Dalo se čekat, že to bude o něco horší než TBBS a taky to byla pravda. Ale mohlo by to být o mnohem horší, film se vyvedl, ale předešlý film byla moc velké konkurence.

plakát

On the Road 2008 - Z pódia (2008) (koncert) 

Velice zajímavé. Pohled z podia, pohled samotného Nohavici... Krom toho je to vlastně jeho Vánoční dárek a to dosti povedený. Samozřejmě to nemá na DVD Doma, které je i s komentářem, ale jak se říká "Co by jsi chtěl zadarmo..."

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Kde je smysl filmu? Příjde mi to, jako když si parta fanoušků původního filmu vyjede na výlet a opakují všechny hlášky... To je celé.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Perfektní odreagování. Pokud je nálada na nenáročný film, super volba. Prostě si u něj odpočinete...

plakát

Katyň (2007) 

U od začátku je film příliš nepřehledný. Ten, kdo by nevěděl o co jde, se nemá šanci se orientovat a ten, kdo ví o co jde se orientuje pouze slabě. Děj se natahuje a natahuje, nevíte o co jde a čekáte, až se staně něco, co budete schopni pochopit, jenže takový moment nepřijde. Těžko by se tam hledala hlavní postava, je to jako nepřehledný výtažek příběhů deseti různých lidí. Člověk při sledování neví co si má myslet. Aspoň co se týče mě. Sledoval jsem ho jako povinný film ve škole, který každého nudí. Nevyvolal žádné emoce, při jakékoli scéně. Prostě jenom špatně zpracovaný film o strašné události, který vám není schopen předat tu hrůzu z té masové vraždy... A co se týče zvuku to jsem si nechal nakonec. Nejsem nějáký velký filmový expert, ale co tohle bylo za zvuk a hudbu? Nevím, jestli ten zvuk byl vadný jen na mé verzi filmu, ale tak občas předčasně utlý zvuk, nebo v každém záběru úplně jiné zvukové pozadí jsem ještě neviděl/neslyšel.... Celkově mě film velice zklamal.

plakát

Remember That Night (2007) (koncert) 

Pro ty, komu se nelíbí zpěv Bowieho u Comfortably Numb... Zkuste si to pustit třeba čtyřikrát. Ne posobě, ale tak jednou za den. Ono se tomu za čas přijde na kloub... :) Ale Arnold Layne mu vyloženě sedí... Jinak se přidávám ke všem, nádherný koncert, příznivcům Floydů a Gilmoura mohu jen doporučit.