Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (6)

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Přijde mi, že udělat seriál s pomalým rozjezdem, zajimavým středem a doj*bat konec je nějaký nový trend. Prostě hlavně ať to svítí, bliká a to, že celá loď střílí na 2 pomalé cíle a nikdo se netrefí všichni přehlédnou.

plakát

Nimona (2023) 

Za mě se jedná o pohádku, kde problematika dnešní doby je zde zanesena bez nějakého tlačení na pilu. Kdyby se všechny věci tak hyperkorektně neřešili, minimálně polovinu bych sám (a věřím, že bych sám nebyl) pár let zpátky přehlédl. Ano, každý má jiný vkus a bude na to pohlížet jinak. Jedna skupina to přijme, druhá bude brblat, že toho tam je málo, a další ať si všichni tyhle věci strčí tam, kde slunce nesvítí. Tím, že se jedná o rodinný animák, přehlédnu v hodnocení některé opravdu nelogické kroky, kvůli kterým bych jinak přemýšlel mezi 3* a 4*. Rozhodně lepší počin než případy, kde se vzala předloha, napumpovalo se do ní miliony a miliardy, a překopala se, aby skoro všechny strany byly spokojené, že mají své zastoupení. Výsledek je nakonec obrovský kýč, kde šla scénáristická a herecká stránka úplně na druhou kolej a ve výsledku to ve společnosti (alespoň mě to tak přijde) vyvolá ještě více nenávisti.

plakát

Zaklínač - Shaerrawedd (2023) (epizoda) 

Takže celé putování začne tím, že Geralt neumí dorazit frajera co mu zlomil obě ruce aby pak řekl že se musí rozdělit a jít ho zabít......achjo

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) odpad!

Tady je špatně snad úplně všechno. Snaží se to být vtipný, ale není. Snaží se to využívat věci co jinde fungovali, ale nefungují. A když to zkouší dělat něco jiného tak je to vrchol trapnosti.

plakát

Myši patří do nebe (2021) 

Ukázka toho, že se u nás umí dělat i jiné kvalitní věci, než kriminální seriály nebo vánoční pohádky. Krásná animace, nádherný dabing, zajímavý příběh a nápad. Víc takových jednorožců v české kinematografii.

plakát

Ted Lasso - Máma (2023) (epizoda) 

Myslel jsem si v minulosti, že se seriál ubírá špatným směrem. Naštěstí mě tvůrci vyvedli z omylu a tento díl to jen potvrdil. Jediná "vada" je, že vývoj posledního dílu díky závěru tohoto se jeví docela předvídatelný. Pokud to bude jinak, než myslím, budu spokojený, že jsem byl překvapen. Pokud to bude, jak si myslím, budu spokojený s jedním z nejlepších zakončení seriálů.