Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý, kdo alespoň trochu sleduje dění okolo, má od třetí řady nejspíše minimální očekávání. Henry Cavill mi bude chybět a docela se bojím, že jeho rozloučení ve formě třetí řady bude spíše tragédie. První díl ale není TAK špatný, jak jsem čekal. Začátek je pomalejší, ale libilo se mi, že se tvůrci snažili navodit atmosféru rodiny Yennefer, Ciri a Geralta a teprve pak se přešlo ke klasickému mácháni mečem. Mám ale celkem problém s konkrétním zpracovaním děje. Elfové jsou ubozí, chování postav ne úplně logické, no a finální bitva fakt slabá. Vlastně ani netuším, jakým přesně způsobem se k hlavní skupině dostali jak elfové, tak skupina okolo ohnivého mága (nejsem schopný si zapamatovat jména jiných postav než už zmíněných 3 hlavních postav), prostě je jen náhodně přepadli. Třešničkou je samozřejmě Geralt, který z nějakého neznámého důvodu ohnivého mága nedorazí i když má možnost. Jak už jsem zmínil, mohlo to být horší, ale takhle to prostě působí moc obyčejně. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože nechci zcela křivdit, tak se událo pár pozitivních změn, které bohužel celek nijak nevytrhnou z propasti žalostné bídy a podprůměru. Yennefer konečně alespoň vypadá, jako Yennefer. Taktéž hudba získala větší grády. Sem tam se dočkáme i nějaké té akce… ale celkově? Fakt teda nic moc, spíš nic. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapují mne negativní recenze, zřejmě fanoušci knižních předloh. Nicméně já dostal v prvním díle třetí série všechno! Středověké fantasy, krvavé řežby, nějaké to kouzlení, politické intriky i jakýs takýs posun v příběhu (byť to je to hlavní, na čem by se mělo zapracovat, některé pasáže byly zmatečné). Líbilo se mi ztvárnění vztahu mezi Geraltem a Yennefer a vlastně celková pozitivita dílu. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kraaaso to je tak 200 IQ díl, že jsem vůbec nepochopil, proč furt žije ten mental co stříká oheň z rukou jako nerfka plná vody. Další otřesný díl, kde jsou hloupé dialogy mezi yennefer a geraltem. Trpaslíci na sílu, kteří nemaji na dej zasadni vliv a jsou tam jen pro okrasu, vizual pořád horší průměr a děj o ničem s retardovanyma elfama, příšernou logikou a nefungujicimi zvraty. Aspoň ta akce, kamera a Henry Cavill nějak ještě si drží tu kvalitu, když nic jiného. 4/10 ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert! No a padáme dále z kopce. Já už toho Zaklínače ani nepoznávám. Tohle působí jako nějaké béčkové generické fantasy s pár elementy ze světa Zaklínače. Hlavně ten Geralt se chová jako úplný dement. Proč kurva nechal toho ohnivého čuráka žít? Stačilo vzít ten jeho posranej meč a podříznout mu krk. A pokud teda nejsem úplný dement, tak jak sakra ti Elfové našli Ciri? Co vím, tak před chvílí věděli hovno kde je, a najednou se tam objeví a snaží se jí zabít? Já myslel, že ji potřebujou. Fakt se nedivím, že ten Cavill chtěl odejít. 4/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama