Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Coco (2017) 

Super rodinný, dojemný film, dobrý počin disney a pixaru.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

No, člověk se na tento počin musí dívat s nadhledem, přece jen je to velká slátanina, ale....dost jsem se bavil. Lepší než několik předchozích dílů, příběh je dynamický, líbí se mi, jak se postavy navzájem necházejí a kooperují společně (Cipher se mi tady dost líbila, Jacob, apod.), líbil se mi Ritchson v roli Aimese, kterého znám jako Reachera a od této role jsem se zde nemohl odpoutat, což však neznevažuje jeho počin v tomto filmu, protože ten zvrat s jeho rolí ve finále jsem nečekal, i když bylo by poněkud zvláštní mít tu druhého Hobbse v podstatě totožnou cestou), co musím ale vyzdvihnout, je Momoa v roli psychopatického Danteho, kterého ztvárňuje neskutečně kvalitně. I když to bylo částí fanoušků přijato negativně, návrat Gal Gadot jako Gisele mě tak šokoval až opravdu dojal. Taky jsem rád za scénu s Hobbsem na konci. Celkově tento snímek nechal tolik otevřených scénářů, že se máme na co těšit a protože to nebyla taková tragédie jak se může na první pohled zdát, už se opravdu nemůžu dočkat pokračování, které by se mělo objevit v kinech za rok.

plakát

Machři 2 (2013) 

Narozdíl od prvního dílu toto lehce postrádá spád, lehkost a s tím spojený přirozenější humor, avšak s přibývajícími minutami jsem se bavil a celkové vyvrcholení se mi líbilo. Je to prostě oddechovka, kterou člověk nemůže brát zas tak vážně.

plakát

World Trade Center (2006) 

Místní recenzenti tento snímek obrovsky podceňují, což je velká škoda. Naskytla se nám totiž opravdu emociální podíváná, sledující reálné příběhy lidí, co tuto hrůzu zažili. Po celou dobu filmu a hlavně při závěrečném výčtu mi běhal mráz po zádech. Respekt všem co se podíleli na záchraně

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Dějově se to klasických Rychle a zběsile už moc netýká. Pěkný auta, tu však máme, i a několik dobrých scén s nimi. Co já na tomto filmu musím nejvíc ocenit, je znovuznalezení některých postav (především jedné konkrétní) a jejich návrat, to mi spolu se závěrečnými scénami udělalo asi největší, upřímnou radost.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Místy přehnaný díl s více než emotivní tečkou na konci...

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Fajn film, i když místama přehnaný, stále to má potřebné grády. Hodně mě zamrzela ztráta Gisele a šokovala závěrečná scéna.