Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Joseph Gordon-Levitt

Všestranný talent. Přesvědčivý herec, skvělý zpěvák, slibně začínající režisér. Navíc zvládne pobavit a v neposlední řadě taky tančit, ale klidně i víc z těchto věcí najednou (pokud pochybujete, pusťte si jeho "Make 'em laugh" výstup v Saturday night live, předvést něco takového naživo... wow). Pokud bude takhle pokračovat dál, má před sebou velkou budoucnost. Strašně mu fandím.

Christian Bale

Nikdy jsem neviděla herce, co by se pro své role dokázal obětovat víc, než Christian Bale. Klobouk dolů před takovou oddaností své profesi, která se mu však rozhodně vyplácí, protože dokáže přesvědčivě stvárnit každou svou postavu.

William Fichtner

Nedoceněný herec. Doufám, že svou největší roli ještě dostane, protože si ji nikdo nezaslouží víc. Dokonale přesvědčivý.

Daniel Craig

Získal si mě jako nový Bond, ale až po shlédnutí jeho dalších filmů jsem úplně pochopila, jak dobrý herec vlastně je. Doufám, že dostane ještě spoustu skvělých rolí a těším se na další díl bondovek :)

Garrett Hedlund

Když kvůli nějakému herci protrpím i příšerné filmy a následně si je jen kvůli němu pouštím znovu, určitě si místo tady zaslouží. A kvůli Garrettovi bych se dívala snad na cokoli.

Ian Somerhalder

Iana mám z celého svého seznamu oblíbených herců ráda asi nejdéle, konkrétně od roku 2004, kdy začali Ztraceni. V poslední době ho však mám díky dokonale strvárněnému Damonovi ve skvělých Upířích Denících ještě o něco radši :) Nejen, že se na něj dobře dívá, ale navíc má herecký talent a v osobním životě je vtipný a oddaný své nadaci, kterou založil k ochraně životního prostředí. Už jen proto ho bezmezně obdivuju, není totiž mnoho celebrit, které by svou slávu využívali k pomoci dobré věci s takovým zanícením, jako Ian.

Martin Freeman

Když on je tak parádní! :D Nemůžu si pomoct, ale strašně mě baví. Ať už hraje vážné role nebo ze sebe dělá šaška. Priceless :)

Ewan McGregor

Ewana jsem si poprvé všimla ve Star Wars a pak jsem ho postupně potkávala v dalších a dalších filmech, až jsem jednoho dne zjistila, že filmy s ním vyhledávám :D Bez pochyb skvělý herec, navíc s úžasným hlasem (ano, narážím na Moulin Rouge :D). A když už jsme u toho zpěvu - no jo, nejlepší zpěvák na Zemi to není, ale dává do toho všechno a jde to na tom dost poznat.

Evan Peters

Protože jsem ještě neviděla, že by někdo uměl zahrát absolutního psychopata tak roztomilým stylem, že ho nejde nemilovat.