Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Nejkrásnější film, co jsem kdy viděl. Nádherné záběry a působivá hudba, která vám rozvibruje celé tělo. Zimmer se jako vždy předvedl. V ději jsem se trošičku ztrácel, přece jen ten příběh není nejjednodušší. Doufám, že ta duna 3 vyjde.

plakát

Kuciak: Vražda novináře (2022) 

Strhující příběh, nebo spíše realita. O případu jsem toho moc nevěděl a bylo zajímavé vidět, kam až sahala a pořád sahá Mafie. Je to smutné a my můžeme být rádi, že máme oproti Slovensku malé problémy.

plakát

The Playlist (2022) (seriál) 

První dvě tři epizody mě zaujaly a fakt jsem si to užíval, ale zbytek už byla nuda. Asi jsem čekal, že to bude víc dokumentární. Každá epizoda byla z pohledu jiné osoby, což mi také moc nevyhovovalo.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Začátek mě moc nechytl, už jsem to chtěl vzdát, ale donutil jsem se a celý ty dvě a půl hodiny se nakonec vyplatily. A závěr je opravdu silný. A hudba ještě lepší. A herec Jokera nejlepší. Skvělé se mluví o tom, co to vlastně znamená hrdinství a jak se člověk stane zloduchem. Podívám se na to brzy znovu.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Slušné krimi, ale příště bych oceňoval víc akce a míň románků. Také mi to přišlo zbytečně dlouhé, 8 epizod je celkem dost.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Pomalý rozjezd, ale vyplatilo se počkat. Závěr je prostě skvělý (závěr = poslední hodina filmu). I když se skoro celý děj odehrává v jedné místnosti, pořád je to zajímavé, platí zde pravidlo málo je víc...

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Parní stroj a elektřina podle mě do pohádky nepatří (v životě jsem v pohádce neslyšel slovo auto). Celý příběh je takový zmatený, obzvlášť začátek, který mě teda vůbec nezaujal. Bohužel to nezachránila ani krásná slovenská příroda.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Pěkný fantasy film. Klišé tam bylo, ale aspoň ho občas okořenily vtipy. Chris Pine jako vždy bravurní. Neznám moc DnD, takže tuhle rovinu nemůžu posoudit (ani jsem si žádných dnd prvků/narážek nevšiml).

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Mně se to líbilo, určitě to není perfektní, ale jako štědrovečerní pohádka to celkem ušlo. Musím pochválit humor a i výběr lokací (a plynulé střídání mezi nimi). Sice se tam objevují celkem klišé motivy, ale to tak v pohádkách bývá a tady mi to ani moc nevadilo. 70 %