Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (71)

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Děj filmu je žalostnej, ale ta hudba... Ta hudba, teda Morircone je úžasnej. Nebejt ho, tak je to snad jen na jednu hvězdu. Nejzajímavější je rostoucí kvalita jednotlivých dílů trilogie :-) (holt jsem udělal chybu, že jsem ji zkouknul v opačným sledu)

plakát

Vlhká místa (2013) 

No, tak je tu další z mnoha teenagerovských komedií. Během prvních 15-30 minut jsem se jakžtakž bavil (úvodní dvě písničky by stály za další poslech). S postupem času jsem si ale přál co nejrychlejší konec. Film je plný mnoha prvoplánových vtipů (upřímně, u některých jsem se hodně zasmál), ale bohužel dost, obzvlášt ke konci, jich bylo za pro mě únosnou mezí (např. pizza scena). Příběh je zcela nezajímavej. Divák očeká alespon závěrečné rozuzlení, ale to se nedokoná :-(. Věřím, že někoho zaujme práce s kamerou, střih a obecně forma, ale ty já nedokážu patřičně docenit.

plakát

Hrob světlušek (1988) 

Neskutečně silné. Druhý film, u kterého jsem ronil slzy (v tomto případě tři)

plakát

Pan Smith přichází (1939) 

Někdy naivita ve filmu není na škodu. Tady jí je už opravdu přes míru a druhou polovinu filmu jsem se děsně nudil.

plakát

Televizní společnost (1976) 

Herecké výkony i námět jsou skvělé. Ale nemůžu si pomoct, strašně jsem se u toho nudil. Asi je to na mě moc uječený a přehrávaný. Celé mi to víc pasuje do divadla.

plakát

50/50 (2011) 

Pro mě ´jednoznačně nejlepší film letoška, co jsem zatím viděl. Skvělé drama se vším všudy, citem, výborným humorem a příjemným soundtrackem. Jen trochu zbytečně slazený. I když lůžková scéna mě odbourala :-)

plakát

Stezky slávy (1957) 

Konečně jednou taky krátkej Kubrick. A hned stál za to. I když film moh bejt, ještě kratší o poslední minuty. Poslední scéna mi osobně kazí celkovej dojem.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Vím, že to je typická hollywoodská slátina se stokrát omletou zápletkou (musí se najít vyvolenej jedinec, kterej nevěří žvástům budoucího mentora, ten si ho získá dovednostmi a povahou →v půlce děje nebo později ztratí hl. hrdina víru v sebe sama a na konci zachrání svět. Jo a, nesmím zapomenout na atraktivní hrdinku, jíž okouzlí). Všechno je tu do puntíku splněno, ale navzdory všemu jsem se velmi dobře pobavil (a hlavně i nasmál). Dobrá volba, pokud je nálada na něco lehčího.