Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (78)

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Komiksy miluju (i animáky), ale tohle prostě ne! Jsem evidentně zas jednou na jiné straně než většina. Po půl hodině mě to zcela přestalo bavit sledovat a zbytek už jsem tak nějak ani nevnímal. Animace se mi vůbec nelíbila.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Pozitivní hodnocení nechápu. Za mě jednoznačně nejslabší Spiderman historie a možná i "marvelovka" vůbec. Nemotorný Spiderman mi občas náznakem připomněl první Kick-Ass, ale bylo to mnohem méně vtipné, méně akční a hlavně naprosto chyběla chemie mezi postavami. Akční scény úplně zoufalé, bez špetky napětí a překvapení. Již velmi dlouho jsem nezažil tak špatné a nevyužité 3D. Vždyť Spiderman je pro tento formát naprosto stvořený... Jediným pozitivem byl Michael Keaton, ale jeho postava měla o řád větší potenciál, než jí byl povolen. PS: Koukám teď v TV na tolik kritizovaný Amazing Spiderman 2 a již první půlhodina mi přinesla po všech směrech násobně větší zážitek, než celý Homecoming...

plakát

Dobrodruzi z vesmíru (1986) (seriál) 

Krom toho, že se děj odehrával ve vesmíru a běželo to na OK3 si nepamatuji prakticky nic, ale stejně to byl společně s bratry z tykve nejlepší seriál mého dětství.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Původně jsem dal 3*, ale po prvotních "emocích" měním na 2*. Grafika celkem dobrá, byť jsem čekal více, hudba taky celkem ušla, ale mohla mít větší grády, ale co ten příběh? Vždyť to bylo něco tak plochého, že by se to ztratilo i v "béčkových fantasy", které vysílají v pátek večer na Prima Cool. Scénář byl taková slabota, že by to zpracoval lépe možná i ten Uwe Boll. Tohle má být ten slavný fantasy svět, který nesnese přirovnání s ničím, co tu kdy bylo? Tak to jo, to jsem asi opravdu z jiného vesmíru, protože ač nejsem fanoušek, tak jsem od toho čekal fantasy minimálně desetiletí, které zadupe příběhem všechny ostatní světy do země a Avatar vůči němu bude vypadat po grafické stránce jak laciné béčko. Z mého pohledu je to však zklamání po všech stránkách. PS Každopádně na druhý díl určitě půjdu, protože nevěřím, že tolik fanoušků může uctívat takovéto nic... Musí se to rozjet, ale momentálně je to pro mě béčková fantasy, kterou bych přirovnal k "fenomenálnímu" dračímu doupěti s Jeremy Ironsem

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Jediný důvod proč nedávám plný počet hvězd je ten, že příběh Knihy džunglí nepatří mezi mé oblíbené, ale jinak je to excelentní film s naprosto úchvatnou grafikou, která hravě překonává i "převratný" Avatar. Příběh naservírován ve velmi stravitelné formě a oceňuji i vynikající dabing, který pohodu z filmu rozhodně nekazil.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Za mě pecka. Nikdy jsem si nebyl pořádně jist, jestli mám radši DC, nebo Marvel, ale při sledování tohoto snímku jsem si několikrát říkal. "Budu po tomto schopen si ještě někdy užít ty omalovánky od Marvelu?" Nejsem o tom přesvědčen. Asi už to nikdy nebude ono. Affleck jednoznačně nejlepší Batman všech dob. Nechápu, že se ztrácelo tolik času s Balem. Gal Gadot je má nová múza. Jediným negativem filmu je tak zjištění, že Flashe bude hrát nějaký bisexuální hermafrodit, a pak klasicky průměrka Amy Adams. Ta může hrát max tak obtloustlou barmanku z ghetta, nebo nějakou trapku v muzeu. Na krásnou Lois Lane prostě nemá.

plakát

DoktorKA (2014) (pořad) odpad!

Nudný pořad. Navíc na "doktorku" Cajthamlovou mám již asi alergii. Nejsem schopen její hlas poslouchat ani 10 vteřin.

plakát

Velký draft (2014) 

Naprosto skvělý film o draftu NFL. Ano, přesně takto to chodí v americkém sportovním průmyslu. Chápu, že se to každému nemusí líbit, ale některé komentáře jsou tu vážně k smíchu a je z nich zcela cítit, že než aby si jejich autoři o draftu alespoň něco základního zjistili (když to chápou ti negři, tak to "kavárna" musí pochopit přece také :D), tak to raději zkritizují a poplivou.

plakát

Rocky IV (1985) 

Když umřel, tak umřel

plakát

Rivalové (2013) 

Když odvěký fanda McLarenu drží pěsti nesympatickému Laudovi ve Ferrari, tak je to opravdu na pováženou. Ano, tento film mě dostal. Kvalita