Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Dr. House

Dr. House (2004)

Sice je velká většina dílů na jedno brdo. Objeví se pacient u kterého nikdo neví co mu je, pak se léčí na špatnou chorobu a nakonec House, nebo občas některý z členů jeho týmu, zjistí čirou náhodou, jak pacienta uzdravit. Přesto je Dr. House můj nejoblíbenější seriál a to zejména díky famóznímu Hugh Lauriemu a jeho nezapomenutelným kouskům.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První dvě řady byly opravdu úžasné, hodně se toho točilo zejména kolem Scofieldova tetování což mi přišlo být originální. Třetí, kratší řada začala být už trošku podivná, ale stále se dala a do té doby oblíbené postavy se stali ještě oblíbenějšími (myslím tím například Sucreho). Bohužel tvůrcům to stále nestačilo a museli natočit další. Už čtvrtou řadu. První co mi opravdu vadilo bylo odstranění Michealova tetování. Prvního dvanáct dílů ušlo. Stále sem byl zvědav jak to dopadne s mými oblíbenými hrdiny. Právě dvanáctým dílem pak pro mě celá série skončila. Posledním, myslím deseti dílům, asi šanci nedám. Scénáristé zbytečně prodlužují a dělají z celé série podobnou hloupost, která se stane z většiny seriálů přijde-li na další řady. To však nemění nic na tom, že tři a půl série se opravdu povedlo. Jen doufám, že už se herci nepropůjčí k další.

Fresh Prince

Fresh Prince (1990)

Moc dílů jsem sice neviděl, ale u těch pár co ano jsem se docela zasmál.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Dnes už na South Park moc nekoukám, ale dřív mi neutekl ani jedinný díl. A proč? Protože: Všechny postavy a události jsou vymyšlené, v pořadu padají sprostá slova, proto by se na něj neměl nikdo dívat!!!!!. :)

Sport očima vědy

Sport očima vědy (2008)

Během občasné prázdninové nudy jsem narazil na tento dokumentární seriál a musím uznat, že je vážně skvělý. Je až neuvěřitelné, když vědci rozebírají o kolik jsou lepší schopnosti profesionálních sportovců, jakou zátěž musejí ustát nebo třeba co můžou způsobit nedovolené zákroky, což byl obzvlášť zajímavý díl a rozhodně nebyl jediným.