Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Will Smith

Dřív jsem měl Willa rád díky jeho hláškám, filmy jako Muži v černém nebo Mizerové jsou skvělé, pak ale přišel výkon v Alim a od té doby přidal ke svému charisma a humoru i dobré herectví a objevuje se v samé lepší charakterní roli.

Leonardo DiCaprio

Po Titanicu jsem Lea moc nemusel, pak jsem ale viděl Letce, Krvavý diamant nebo Skrytou identitu, zjistil jsem, že se z něho stal charakterní herec, který umí. Jen tak dál Leo.

Russell Crowe

Russell patří mezi mé nejoblíbenější z oblíbených. Ještě v žádné roli, ve které jsem ho viděl mě vysloveně nezklamal, i když samozřejmě taky dokázal šlápnout vedle (např. Drsná magie), tak si vždy udržuje svůj vysoký standart.

Morgan Freeman

Jako řidič slečny Daisy je nezapomenutelný. A ani většina ostatních rolích, ve kterých jsem Freemana viděl, nezklamala. I když občas přestřelí (např. Kontrakt).

Chris Hemsworth

More powerfull than even a death it self is the will to win... Po Thorovi James Hunt a Hemsworth mi náhle ničí neochvějný top10  

Dwayne Johnson

Jeden by řekl, pouhá hora svalů, ale Rockova nepřehlédnutelná postava je jen jako upozornění, humor a tah na bránu je pod povrchem.

Johnny Depp

Poprvé jsem si Deppa všiml až v Pirátech, kde byl jasným tahákem. Až poté jsem začal zjišťovat, že má na kontě už bohatou hereckou kariéru se spoustou skvělých a hlavně různorodých rolí. Od té doby jsem s ním viděl téměř tři desítky snímků a zklamal mě jen párkrát, což navíc bylo spíše snímkem a ne jeho výkonem.

Matt Damon

Will Hunting a Jason Bourne, po stvárnění těch to dvou postav si Matta nenechám ujít v žádném filmu.

Daniel Day-Lewis

Sice jsem pana Lewise v moc filmech neviděl, ale jeho výkony v Mohykánovi a v Až na krev mi stačili k tomu, aby mě přesvědčil o svých kvalitách.

Tom Hanks

Kdyby byl Forest Gump jediný film, který Tom Hanks natočil, tak by to stačilo, aby figuroval mezi mými oblíbenými herci. Jenže není a s Tomovými rolemi jsem strávil nejeden zimní večer. A nejen zimní :)