Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (126)

plakát

Špionáž (2013) 

Po jedné hvězdičce Ford a Oldman a jedna za velmi kvalitní soundtrack. Zbytek filmu je tuctová vykrádačka, kterou dělí od direct-to-video jen dobré obsazení(kromě toho dřeva v hlavní roli) a Áčková produkce.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Black mě odrovnal už při úvodní scéně s Eiffel 65 - Blue v pozadí:-)

plakát

Mezi vlky (2011) 

Nic nového jsem si říkal. Liam Neeson se upíše každé volovině v poslední době říkal jsem si. Ale po naprosto mrazivém a emotivním konci s nádhernou hudbou Streitenfelda, po katarzi hlavního hrdiny a když vezmu, že Liamův osud také protkala nepříjemná ztráta milované musím přitlačit. 4*

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Lehce nadprůměrné sci-fi, které mě pobavilo, ale jen jako odpolední jednohubka. Neurazí ani nenadchne. Problém vidím s námětem podle Burroughse, který je dle mě hodně těžce sfilmovatelný. Knížky o marsu mají nekonečný potenciál, proto se filmaři pustili do obrovsky těžkého úkolu. Vzhledem k obrovskému univerzu a mytologii celého knižní série to ale zahráli docela dobře a tím u mě mají respekt. Raději ale sáhnu po knihách. Stejný problém může nastat i se sérií Dark Tower.

plakát

84. Annual Academy Awards (2012) (pořad) 

Oscaři budou mít Hugh Jackmana a Glóby mají zase Rickyho Gervaise. Nikdo jiný nemá šanci...

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Kreslený Indy s výbornou akcí, sympatickým ožralcem, ale mdlým příběhem a hlavním hrdinou, který je na ránu.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Odpad to určitě nezaslouží. Condonovi se podařilo začít tím nejhorším a zakončit to tím nejlepším co dostal do rukou. Ano, dílo jako celek je plné logických dír a je zřejmé na jakou část populace se zaměřuje. Ale finále je až škoda na tento typ filmu. No a k herectví?? Ještě jsem nečekoval Zlaté maliny tohoto roku takže nevím jak to berou "kritici" ale já mám jasno.

plakát

V cizí kůži (2011) 

Tolikrát omletý námět, že i klišé samo si určitě odplivlo. ALE!! Bateman a Reynolds jsou natolik dobří (komediální) herci, že i tak slaboučký scénář dokázali utáhnout bez větších problém sami dva. Navíc se stopáží skoro dvě hodiny je to docela solidní výkon. BTW z Olivie Wilde nejdou odtrhnout oči. Ta ženská je prostě anděl!!!

plakát

Super 8 (2011) 

Abrams prostě umí bavit lidi. Dokázal to Star Trekem, dokázal to MI3 a dokázal to i Super 8. Další prosím!!!