Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (224)

Figu 

všechny recenze uživatele

Hra nastrčené žabky mezi dvěma váženými čápy, která si prostě tak přeskakuje od jednoho k druhému a čeká jen na to, který jí lapne dřív. Jenže tahle žabka není ledajaká. Nejen, že v ní je zakletý slaďoučký princ, ale navíc je i velice přechytralá. Malá žabka se stala skvělou návnadou, která ovšem ví, že když se proti ní oba čápi sklání s tím, že ji schlamstnou, využije daný moment překvapení a rychle uskočí. A věřte tomu, ona to dokázala. Čápi se srazili navzájem a steží se z toho vzpamatujou. Hamsworth vs Oldman, Ford = 1:0... Šikovná to špionáž za 70% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mimo Homosworta juniora, kterého jsem měl celý film chuť mrdnout pánví přes držku, aby získal alespoň trochu přijatelný herecký výraz, se jedná o skvěle obsazený a zábavný napínač, který místní klika poďobaných, umaštěných přívrženců predikátové logiky opět nechala krutodrsně v modrých číslech. No, ani se jim nedivím, kdejaký mentálně retardovaný homix, co tady pak erudovaně pětkují, je totiž aristotelovsky tolik precizní. I přes ten krutý castingový error to neváhám oroštovat plnou palbou, jednak proto, abych ty šachisty trochu vyvážil a druhak, protože si Starýmuž mohl na to čórování nejnovějšího, ukrutně chytrého Samsungu u Ševroletu najmout třeba Lautnera nebo Patyzóna, a opět by to skončilo obludným, ochotnickým fiaskem. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nudné, nereálné a zcela mimo můj svět. Dobří velcí známí herci, kteří hráli v konině vycucané z prstu. Zápletka je silně nedomyšlená. Protože scénář je takovej tuctovej, stejně jako režie, hlavní postava je silně bez charisma. Nulové napětí. Liam Hemsworth je typickej béčkovej herec. Harrison Ford je nejspíš za zenitem. Gary Oldman je málo šílenej. A Amber Heard moc pěkně se na ní kouká. Je to fakt kus... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film,na který jsem se těšil a který mě těžce zklamal.Hlavní hrdina mi připomněl Zoolandera,protože celý film používal výraz Magnum 1-6.Dialogy mezi přáteli a sexuálními partnery mi přišly klišoidní a celý děj pro mě postrádal napětí,neodvratně směřoval k jedinému možnému konci.Všechno završila srdceryvná romantická tečka,kdy hrdinova láska odpustí svému carissimo,že ji podrazil úplně ve všem,co řekl,nebo udělal,chyběla jen svatba.Jednu hvězdičku jsem udělil za "účes" Hanu Solovi. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Děj pro tupce. Hlavního hrdinu jsem furt viděla spíš v posilovně, než jak vymýšlí nějaký komplikovaný software. Taky nic moc komplikovaného nevymyslel. A nějací postarší chlapi se tam dětinsky snaží přečůrat jeden druhého a uvozují to trapně namachrovanými hláškami. ___ Ach jo, Harrisone, tohle jsi neměl zapotřebí. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se film odehrává a byl převážně natáčen na Manhattanu, budova ve které sídlí Wyattova (Gary Oldman) korporace, se nachází ve Philadelphii a jmenuje se Comcast Center. Ve filmu ji poznáte podle velkého proskleného lobby. (singone)

Reklama

Reklama