Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Ex Machina (2014) 

Hlavní hrdina má příliš vysoké IQ...jeho chyba.

plakát

Konečně doma (2015) 

Zabito trailerem. Just watcheeeeeeees it.

plakát

Legendární parta (2012) 

Film sice občas neví co má dělat, ale je tak nacpaný drobnostmi( v pozadí, v přiběhu, v postavách) které do něj zapadají. Sandy mohl dostat větší prostor.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) odpad!

Nevím na jakou skupinu je film zaměřen, ale moji krevní skupinu úplně minul a trefil se rovnou do odpadkového koše! Chcili se koukat na groteskní šílence tak se raději kouknu na jackass. Divím se, že mu první borec, kterého obral o peníze nevystřelil mozek z hlavy. Atd. Atd. Prostě ne! P.S.Film jsem nedokoukal.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Snad poprvé v životě se mi stalo, že jsem byl v téměř prázdném kině a film se mi líbil. Ale nejlepší je jak všechno nakonec krásně zapadne do sebe. Akční scény jakmile si jednou zvyknete na animaci jsou naprosto skvělé a vykrádají geniálním způsobem snad úplně všechno. (a to jsem si jako malej hrál s Chevou, Sevou a Merkurem)

plakát

Louis Cyr (2013) 

Byl jsem velmi mile překvapen spracováním. Možná jsem už přesycen Holywoodem a tohle je přesně to co jsem potřeboval jako vzpruhu. Vyprávění o možná nejsilnějším muži všech dob není v tomto případě nijak zveličováno, spíše naopak. Tento více než lidský Louis Cyr zobrazuje člověka, který si jde tvrdě za svým cílem, a na své cestě zvedá co se mu do ní postaví.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Nikdy by mě nenapadlo, že budu sledovat, víceméně scifi film odehrávající se v jedné místnosti v domě a nebudu schopen se odlepit z křesla, čekajíc na závěrečné ano či ne. Je jedno do koho z okolo sedících se vžijete lépe, ale je jisté, že alespoň chvíli po shlédnutí filmu se nebudete cítit jako dřív. Myslím, že jde o jeden z těch filmů, který je lepší sledovat ve větším počtu za dobrého světla, aby jste si užili nejen film, ale i WTF obličeje okolosedících. (můj případ)

plakát

Hon (2012) 

Spousta z nás má asi partu kamarádů, kteří by pro ně udělali cokoliv. Kamarády, kterým by svěřili i svůj život. Ale svěřili byste jim život svých dětí? Zapomeňte na horory, pokud chcete zažít opravdové mrazení v zádech je Hon to pravé pro vás. Film, který posouvá hranice pojmu nevinná lež.

plakát

One Piece (1999) (seriál) 

Jedinečná kresba tohoto anime, odradí asi velkou část fanoušků tohoto žánru, nicméně mě si získala na tolik, že zůstávám věrný právě jen tomuto seriálu. Při sledování One piece jsem stejně napjatý jako při Hře o trůny, kde nikdy netušíte kdy, kdo, jak a proč zemře, s tím rozdílem, že očekávám kdy, kdo jak a proč vypustí nějaký ten gag či žertík, nebo se prostě jen zaksichtí tak, že vám málem pukne bránice. (pozn. a to čtu předlohu, nebo možná pro to)