Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (29)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

100% za první dvě nadupaný série noblesně využívajících a zneužívajících veškerých superhrdinských klišé, zapamatovatelných charakterů se směsicí veškerého druhu humoru. Škoda toho rapidního poklesu dalších sérií, škoda času dokoukávat.

plakát

Divočina (2014) 

I přesto, že má film vcelku dlouhou stopáž, bez žádného dramatického spádu, mě ta cesta s ní nějak příjemně uplynula. I když mě mrzí nevyužitý potenciál v záběrech na přírodu, ke kterým film přímo vybízí a na který jsem se vlastně i těšila. Dost patetická a neukotvená minulost Cheryl vede diváka k smíšeným pocitům a k myšlenkám, které se v hlavě odráží jak pingpongový míček. Ale kvůli tomu, ty cesty přece začínají.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Pohádková přehlídka filmových klišé. Hvězdička navíc za Deppa no.

plakát

Pod kůží (2013) 

Jak většinou na ty"dlouhéhluchéněmé" scény nemívám trpělivost, tak tady jsem hltala každou sekundu. Já to prostě s tou mimozemšťankou nějako celé prožívala. Jestli za to může ta hypnotická hudba, nebo hypnotická Scarlet, anebo vlastně oboje.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Jestli bych při dávce kokainu dosáhla stejnýho účinku jako při sledování tohodle filmu, tak chci umřít na předávkování.

plakát

Klika (1995) 

Film, který jsem viděla víc jak desetkrát, před více než deseti lety a nechci ho vidět znovu, abych si nezkazila hřejivé vzpomínky, které ve mě zanechal :)))