Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Brandy Hellville a démoni módního průmyslu (2024) 

Zajímavý dokument pokud jde o otázku rychlé módy, která je levná, nekvalitní a postavená na plýtvání. Také je zajímavý náhled do zneužívání samotných zákaznic a zaměstnankyň. Zabili to až když začali tlačit levicovou inkluzi a kritizovat za to, že je firma jednostranně zaměřená a vyrábí jen pro určitou cílovou klientelu. To už podle mě bylo za čárou ze strany tvůrců, protože na rovinu, co je jim do toho. Pokud firma chce vyrábět jen pro určitou úzkou skupinu lidí a přicházet tak o peníze od potencionálních zákazníků, je to jen jejich věc a žádný novinář jim do toho nemá co kecat, stejně jako jim nemá co diktovat stran jejich personálních otázek. Proto jsem nakonec ubral na hodnocení, protože ty neokomunistické řeči mi už lezou krkem.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) odpad!

Bída, bída a nic než bída. Postavy nesympatické, některé vyloženě tupé. Místo toho, aby se snažili přežít a chovali se racionálně, tak touží všechny spasit, odjet do západu slunce a tam si opět postavit baráček a flákat se jako dřív. Proti původnímu seriálu, naprostá kravina.

plakát

Uklízečka (2022) (seriál) 

Ano, je to trošku telenovela, valná většina postav je na zabití, ale bohužel jen u některých na to nakonec dojde. Jako tenká červená nit se táhne neustále se opakující problém syna titulní postavy, kdy se vyřeší jedna jeho zdravotní obtíž, aby se vzápětí objevila další. Titulní postava pak jen lítá kolem shánění léků a lékařských zákroků pro svého potomka a v souvislosti s tím tancuje mezi gangstery a FBI... V průběhu času se tahle myšlenka s neustále umírajícím dítětem ale začne zajídat a nakonec si už pak člověk začne říkat, že by bylo nejlíp, kdyby už zabili jen jednu postavu a uklízečka se mohla vrátit ke svému normálnímu životu, bez FBI a gangsterů.

plakát

Navalny (2022) 

Když jsem četl některé zdejší recenze, udělalo se mi nevolno z jejich autorů. Film není propagandou, ale dokumentem o tom, v čem ten člověk žil a jak to tenkrát bylo s otravou novičokem (i charakterem exprezidenta Zemana). Doufám, že ti, co tu napsali tu špínu na účet Navalného, si v pátek 16.2.2024 sáhli do svědomí, pokud tedy vůbec něco takového takoví lidé mají.

plakát

Každý krok se počítá (2022) 

Každému mohu Camino doporučit, ale určitě bych nechodil s nikým, jako je Kazma. Chlapec se zjevně rozhodl ze dne na den, že pojede, aniž by si o tom něco přečetl a podle toho to vypadalo. Na FB jsou přitom skupiny, kde se dělí poutníci o informace a doporučení na cestu, takže doporučuji se informovat tam. Tento jeho egoistický výtvor, bych určitě nebral jako nějaký dokument o Caminu, to je milionkrát lepší, než co dokázal zaznamenat (naštěstí tam vystupovali skuteční poutníci). Buen Camino!

plakát

Kung Fu: Legenda pokračuje (1993) (seriál) 

Je to taková pohádka pro děti, o nic jiného vlastně nejde. Rozhodně to není seriál o bojových uměních po jehož sledování byste se naučili Kung-fu a i Chuck Norris by byl proti vám hadr. Za mě je to na ty 3 hvězdy, protože sice to není veledílo, ale pro mě je to velmi milý návrat do dětství.

plakát

Blue Beetle (2023) odpad!

Kategorie odpad je pro toto ještě lichotka, spíš bych to viděl na kategorii exkrement a ne zrovna nejpevnější konstituce… vykrádačka Hulka, postavy stupidní… ani jsem nebyl schopen to dokoukat.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) odpad!

Jsem rád, že jsem neutratil peníze za lístek a počkal si na HBO Max, protože bych si nadával za to, jak vyhazuju peníze za kraviny. Naprostá ubohost, jejíž pasáže jsem již při prvním shlédnutí přeskakoval, protože jsem se na to nedokázal vůbec dívat.