Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Jak se tak naši tvůrci snaží předhánět, kdo natočí lepší, okázalejší a tržnější pohádku, tak tady se Karin podařila ta pohádka opravdu hezká a hodnotná. I když by se asi neměla pouštět těm nejmenším a i když nemám rád vizuál jejích filmů, tohle mě fakt bavilo.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Parta dejvického divadla se setkala s odvrácenou stranou úspěchu. Když uděláte Okresní přebor a Čtvrtou hvězdu, lidi od vás už tak nějak budou očekávat nějakou kvalitu a humor. Tady však postrádám obojí.

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Člověk sleduje film a s ironickým posměškem dodává: To byly časy. Nikdo za nic nemoh, nikdo nic nedělal a vydrželo to tak dlouho. A jediná bílá vrána je člověk, který v se opilecké nerozvážnosti stane nepřítelem.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Já úplně nejsem milovníkem Martina Scorsese. Uznávám jeho tvorbu a velmi ji oceňuju, ale chybí tam ty koule. Tady však nechyběly. Skvělá herecká parta pod skvělým režisérem udělala skvělý film.

plakát

Fair Play (2014) 

Vyvedená sonda do čistoty socialistického sportu s ohromnou úlevou na konci.

plakát

Vejška (2014) 

Film má ohromné herecké kontrasty. Na jedné straně nejmarnější Vorel junior a na druhé excelentní Mádl s excelentním Krausem. Ten když se objevil na scéně, tak jsem se musel vždy smát. Možná trochu krátké, ale ono asi nebylo moc co vypovídat.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Pochopil jsem, kde se u opic vzala ta inteligence, ale nepochopím, kde se vzali ty zkušenosti, kterými Ceasar disponuje. Jinak je to moc krásná digitální podívaná.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Taková trošku vykrádačka klasických boxerských filmů. Já s tím však nemám nejmenší problém, protože je to opravdu vtipný a k tomuhle filmu to krásně pasuje.

plakát

Babovřesky (2013) 

Je možná i trochu perverzní, že takový film plní kina. Laciný a kolikrát i nesmyslný ( dostal jsem mnohokrát do koulí a nikdy to nebolelo půl dne ) humor, kde frk na sebe nechává hodně dlouho čekat a je signalizovaný taaaak moc dopředu, že člověka napadne, že by to snad mohla být i parodie. Byl jsem na to i v kině a jsem pyšný, že jsem u toho usnul.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Asi bych se chtěl setkat s režisérem a otázat se ho, zda to považuje za vtipné či jakkoliv hodnotné, aby za to člověk dal 150 za lístek do kina nebo 200 za originál DVD