Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (164)

plakát

A Dream of Splendor (2022) (seriál) 

Jeden z těch rozumnějších seriálů tohoto roku.

plakát

A Female Student Arrives at the Imperial College (2021) (seriál) 

Spousta krásných kostýmů, vzájemných vztahů, přátelství i pletich. Dobrý konec a vhodná hudba. V principu jde o přiznání větších práv ženám a neurozeným, hlavně možnost studovat a prosadit se díky talentu a ne konexím.

plakát

Agui Kkot (2020) (seriál) 

Sympatická hlavní herecká dvojice, krimi zápletka z minulosti, celkově dobře pojaté.

plakát

Amidst a Snowstorm of Love (2024) (seriál) 

Love story z prostředí kulečníkových hráčů. Hlavní hrdinka působila jako puberťačka a tím to docela kazila.

plakát

Amudo moreunda (2020) (seriál) 

Skvěle napsaný scénář, výborné obsazení i konec. Vedle krimi motivu je zde prostor pro mnoho přátelství mezi všemi generacemi, pochyby a nedůvěru, spousta temnoty je vyvážena světlem. Díly plynou jeden za druhým a než se nadějete, jste u konce. Žádný stísněný pocit se i přes nehezký obsah nekoná, zůstává příjemný hřejivý pocit, že je vše, jak má být.

plakát

Aneun geon byeollo eopjiman (2020) (seriál) 

Výborný scénář a obsazení. Všechny role mají dostatečný vlastní prostor, můžeme se hlouběji seznámit s jednotlivými postavami a jejich úlohou v rámci rodiny. Každý ze členů rodiny má vlastní tajemství, které ovlivňuje jejich chování. Postupem času zjišťují, že toho o sobě v rámci rodiny moc nevědí. Celkově nejde o žádný slaďák, je to velice příjemné drama s napínavými epizodami a osudy postav, které chytne za srdce. Jednotlivé postavy si zamilujete a těžko uvěříte, že celých 16 dílů uběhlo tak rychle. Rozhodně doporučuji.

plakát

Ashes of Love (2018) (seriál) 

Klasický příběh lásky a nenávisti, ničím nevynikající z průměru. N

plakát

Ayat-ayat cinta (2008) 

Velice pěkný romantický příběh. Fahri představen jako skoro dokonalý student, který přitahuje ženy na potkání. To mu jen zkomplikuje život a snaží se nějak rozumně a v rámci pravidel z toho vyjít. Skvělá hudba.

plakát

Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (2005) (seriál) 

Docela zajímavý seriál o natáčení pořadu hledání nevěsty pro milionáře. Jenže se to vše zase pomíchá a navzájem si hážou klacky pod nohy všichni přítomní. Občas vtipné, jinak klasický korejský serál.

plakát

Ballieseo saengkin il (2004) (seriál) 

Tento seriál mě dost zklamal, čekala jsem víc, protože několik jejich seriálů jsem si vážně oblíbila. Tady za nic nestála ani hudba, která je jinak silnou stránkou korejských seriálů. Zápletka nic moc, konec docela hrozný, kromě dvou herců dost nuda.