Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Kids (1995) 

Pamatuji si, že při sledování se mi nepřirozeně křivil obličej do různých grimas - ani jedna však nebyla z dobrého dojmu. Ale dvě hvězdičky přeci jen dám, za prvné nápad se mi líbil a za druhé, zde nebyl úmysl nikoho okouzlit ale reálně vykreslit jak to může vypadat pod vlivem drog. Šíleně, děsivě, hrůzně.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Nenapadá mě jiné slovo než děsivé. Tím víc, když si vezmeme, že takto to opravdu bylo.

plakát

Kleopatra (1963) 

Elizabeth Taylor je naprosto precizní a nepřekonatelná. Tohle je pro mne naprosto nej z historických velkofilmů.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Chtěla jsem dát tři a původně jsem je tady i měla, ale ač mám Adama Sandlera a jeho styl ráda, tady mne sklamal. Vtipných úseků je tady jako šafránů a ač se mi to stává málokdy toto dílko jsem do konce prostě nedokoukala.

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Já mám ráda teenagerské komedie a někdy je dokonce při své dobré náladě vyhledávám. Ale tohle nemá s komedií nic společného. Je to plné nevkusu, oplzlostí až mi bylo k pláči a musím říct, že se mi někdy až zvedal žaludek. Je to ubohé a ač jsem se snažila, nenašla jsem zde vůbec nic co by mě mohlo přemluvit k tomu, abych nedala v hodnocení jediné ale výstižné slovíčko ODPAD. Fuj - to už raději nikdy nic nevidět!!!

plakát

Kněz je poděs (2007) 

Robin Williams je určitě mou srdeční záležitostí. Jeho kukuč mě dojímá, jako psí pohled. Jen jsem zde čekala trochu více a na druhou stranu trochu méně. Určitě nejde o špatnou komedii, jen mi ale z nějakého důvodu přišlo, že tak trošku násilně tlačili na pilu. Každopádně vyzkoušet snobence, jestli spolu opravdu vydrží vše - to není tak špatný nápad.

plakát

Knoflíkáři (1997) 

To je tak rozpoluplný film, že ani nevím jestli byl tak dobrý nebo tak špatný. Rozhodně povídka s Holubovou a Hrušinským nejlepší...............

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Seriál který trvá 48 minut z toho 38 minut jde jen o honičku a rozbitá auta a zbylých deset minut se jen namátkově otře o nějakou krimi zápletku. No ale fuj, tak proč jedna hvězda? Nejspíše za ty sympaťáky vedle antisympatického Simíra.

plakát

Kojak (1973) (seriál) 

Ta jeho plešatá hlavička s nepostradatelným lízátkem - takhle si budu pamatovat Kojaka pořád. A ke všemu dabing pana Moravce - to já ráda, mooooc ráda.

plakát

Kolonie (2015) 

Skvělé!!! Vyobrazení sektářského života, kdesi v lese bylo tak dokonalé, že by měl být lidem ukazován, co psychopatické "přijďte k nám se spojit s Bohem" opravdu znamená. Nepotřebovala jsem víc krutosti, úchylnosti, hrůza dýchala z każdé vteřiny. Michael Blomqvist si svou roli vyloženě užil a Emma je naprosto dokonalá....jsem ráda, že není brána jako Hermiona forever, další z Potterovských dětí, které má díky svému talentu předurčenou skvělou karieru.