Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Krásné, milé, příjemné, hladící po duši. Vtip zde nikomu není nucen, ale prostě tak nějak logicky vyplývá. Slastný to zážitek.

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Skvělá podívaná! Miluju Čínské historické filmy, své dějiny umění ztvárnit tak úchvatně jako nikdo na světě. Historická Asijská lahůdka.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tak jako spousta lidí jsem z tohoto sitcomu naprosto uchvácená. Miluju Barneyho! He IS awesome :) Stal se ze mě feťák :)

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Já ji žeru :)

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Nemám co říct....prostě skvost. Příjemně mrazivé, kvalitně zahrané a děj se opravdu luxusně splétá a proplétá až mi to hlavu motá a já nemohu odtrhnout oči....Jak je možné, že jsem se k tomu dostala až teď? Hmmmm, záhada

plakát

Sběratel polibků (1997) 

No to bylo hodně dobré, dobré, skvělé. Dech beroucí, napínavé, vše co má mít kvalitní Thriller - a dokonce, i trochu nové, trochu nečekané a když hraje hlavní roli Morgan Freeman - nemůže jít jinak než o plný počet. Mám ráda příběhy, jenž se lehko můžou stát příběhy ze života - je to děsivé, odporné a děsivé? Ale ono se to opravdu může stát... To mě děsí nejvíc, a přitom mě právě proto tento typ filmu neskutečně baví. Jsem blázen, možná ano, ale kdo není? No sečeteno podtrženo - paráda. Jen ta závěrečná honička mě trošilinku vadila - ale zbytek to převážil a milionkrát.

plakát

Gran Torino (2008) 

Žlutí jsou bambusáci, černí jsou bubáci. Je to jednoduché, žlutá patří k žlutým a černá zase k černým. Jenže jak velké může být dilema, když s překvapením zjišťuje Clint Eastwood, že i přes logické barevné zařazení, jsou mu bližší ti bambusáci než vlastní rodina? Že vlastně nemůže a není vše jen černé (žluté) a bílé? Může dojít jen k jedinému, král je mrtev ať žije Gran Torino.

plakát

Stmívání (2008) 

Možná pro někoho nepochopitelné, ale opravdu mě tento film oslovil. Stvárnění mladé platonické lásky dvou puberťáků z jiných světů a to doslova je naprosto dokonalé. Ústřední pár je velmi sympatický a mezi nima to opravdu kvalitně jiskří. Je jasné, že tento počin zasáhne spíše pubertální stranu týhle planety, ale ač jsem již dávno vyrostla zasáhlo to i mne a těším se opravdu se těším na další pokračování.

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Kdo je zde vrahem? Nikdo jiný než sama smrt, a oříškem je přijít na vzorec, kterého se tato "žena" drží. A do tohoto nemalého problému se právě dostane parta mladých lidí na první pohled osob, které nic nespojuje. Hodně dobrý teens horor!

plakát

Z pekla (2001) 

Jojojo, prostředí historického Londýna - to já ráda. Johny Deep je prostě klasa a Heather Graham okouzlující. Když si tohle dáme do pytlíčku, okořeníme o skvělý příběh a promícháme, nemůže nám vyjít nic jiného než tento dechberoucí počin. Příběh o Jacku Rozparovači je určitě nadčasový a takovýmto způsobem ztvárněný určitě nezešedne.