Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Moneyball (2011) 

Sport nemiluji, ale filmy o sportu ano. Divná dichotomie, ale pořád. Špičkové herecké osazení, a skutečnými událostmi vedený příběh je skvělá kombinace. Mimochodem, kdo si po shlédnutí filmu nesednul k počítači a do YouTube nezadal "Hatteberg home run" a kouknul se jak to bylo ve skutečnosti? (Úplně stejně.)

plakát

50/50 (2011) 

Bál jsem se Setha Rogena, ale Joseph Gordon-Levitt a Anna Kendrick tento film zachránili. Nějaký hlubší smysl bych nehledal. Je to happy-ending bez otázek typu "co by jste dělali kdyby jste věděli že máte x týdnů života".

plakát

Mock the Week (2005) (pořad) 

Díky Mock the Week jsem objevil komické savanty jako je Frankie Boyle, Ed Byrne, Russell Howard, Jack Whitehall, Micky Flanagan, Milton Jones, Stewart Francis. Nepřekonatelné.

plakát

QI (2003) (pořad) 

Fry, Davis, Lock, Jupitus, Carr, Brydon, Bailey, O Briain, Noble, Clarkson, Mitchell, Hall, Hamilton, Dee. Je vůbec potřeba psát jak zábavný/naučný/neuvěřitelný QI je?

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Emma Thompson byla kouzelná a jedinej důvod proč film shlédnout, jinak se přidávám do zástupu lidí, kteří komentují film se slovy: Bůůůůůůů, hroznej konec.

plakát

Bořiči mýtů (2003) (pořad) 

"Well, there's your problem!" Zábava na celý hodiny.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Po půl roce čekání, konečně, díky Fresh Film Festu, jsem viděl nový film Edgara Wrighta. Musím říct že perfektní nastudování daného tématu se silně projevilo v mém očekávání tohoto kousku. Ale Wright nezklamal. Scott Pilgrim vs. the World je klenotem, perfektně vybroušeným diamantem s úžasnou grafickou stránkou, pěkným (sice osekaným a upraveným) příběhem, přijemnými herci a neuvěřitelným hudebním pozadím. Nyní bych mohl hodiny popisovat v čem se film liší od komiksu, ale místo toho pochválím Wrighta za to jak krásně spojil příběhy všech 6ti knížek do jedné nepřerušované linky, která se táhne celým filmem. Film je jako rozjetý vlak, na rozdíl od knihy nemá hluchá místa (Scottova práce). Proč se tedy jít na Scotta Pilgrima jít kouknout? Hudba, zpracování, herci, videohry a souboje jako z nich vystřižené.