Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Truman Show

Truman Show (1998)

Naprosto geniální dílo, skvělý a originální námět, výborné herecké výkony, režie, scénář. Prostě všechno sedlo tak jak mělo a ještě navíc ten film sedl i mně. Navíc je vše podkresleno opravdu nádherným soundtrackem. Jedna věc mi však nejde do hlavy. Jak je možné, že Jim Carrey nebyl za tento výkon aspoň nominován na oscara, protože podle mého názoru zas tak špatně nehrál. Jednoduše nemám co vytknout.

Interstate 60

Interstate 60 (2002)

Ačkoliv je film nízkorozpočtový, musím říct že mě naprosto dostal a je vidět, že se v dnešní době dá natočit dobrý film za "pakatel". Žádné megalomanské scény a přesto tak dokonalé. Dosud jsem neviděl film aspoň trochu podobný tomuto. Interstate 60 je hodně zvláštní a originální film. Určitě jeden z mých nejoblíbenějších snímků vůbec. Počínaje samotným příběhem, přes režii až k samotným hereckým výkonům je tento film pro mě bezchybným.

Lítám v tom

Lítám v tom (2009)

Na začátku přiznám, že jsem neočekával tento film tak napjatě jako pár ostatních tady, ale když se o něm hodně mluvilo, tak jsem si ho samozřejmě nenechal ujít. A dočkal jsem se neočekávaného výsledku. Film, od kterého jsem nemohl odtrhnout oči, skvělé herecké výkony, včetně mého neoblíbence Clooneyho a překvapivé Anny Kendrick. Sice mě trochu mrzelo, že se ve druhé půlce její postava vytratila, ale filmu jako celku to neublížilo. A k tomu ještě velmi příjemný soundtrack, perfektní scénář a takový nepříliš americký konec, s kterým jsem spokojen a zatím největší filmový zážitek roku 2009 je na světě.