Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (265)

plakát

Bobule (2008) 

Inspirace Dobrým ročníkem je zde více než zřejmá, což ale neznamená nějaku chybu. Svou originalitu si Bobule zachovaly. Krásné obrazy Nových Mlýnů apod. Vytýkat tomu kýčovitost si myslím, že je nesmysl. Velmi ale velmi příjemný humor. Trochu přehnaný slovník obyvatel Moravy, ale asi jinak nic na výtku. Film, který až dokoukáte, ve vás vzbudí chuť na víno.

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Ačkoli by se mohlo zdát, že se pořad bude stávat nudným, není tomu tak, je sice pravdou, že za to ani tak nemůžou tvůrci, jako lidé, kteří do Dnu d jdou. Ale i tak originální nápad a po dlouhé době je zase v tv zábavný pořad, který má úroveň.

plakát

Ip Man (2008) 

V prvních dvaceti minutách není moc zřejmé, kam režisér míří, ale jakmile proletí japonská letadla, film začíná nabírát na obrátkách. Velice mile mne překvapil představitel hlavního hrdiny. A to, že je film trochu politicky laděný s prvky amerického hrdinství, ani tak nevadí, když to není podsouváno v násilné formě. Každopádně takový příjemný mišmaš Posledního samuraje a Obávaného bojovníka.

plakát

Iron Man (2008) 

Přímočaré jak cesta na hajzl. Týpek, co zachraňuje svět, zlí hoši v Afghanistánu, libová sekretářka. Přítel, co je největší svině atd... Jasně u těhle filmů je to i odpustitelné, takže je to spíš za 3,5*. Nejvíc mě tady bavily ty udělátka všechna ta technika, příběh občas kráčel v jejím závoji. Ale jo koukat se na to dalo a byla to i zábava.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Kdybych se na to díval na dětském převýchovném táboře nebo v pasťáku, asi by to mělo větší koule. Tohle mělo spíš jen taková varlátka.

plakát

Mučedníci (2008) 

Takovéhle mrazení v zádech jsem měl naposled, když jsem viděl makat cikána.

plakát

Nestyda (2008) 

O chlup lepší než medvídek.