Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Film, na který se můžete dívat pořád dokola, film, kde znáte většinu hlášek, ale pokaždé když si ho pustíte budete se smát zase. Bezpochyb nejlepší česká porevoluční (tragi)komedie.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

I když tento film má bezmála 2 hodiny a půl, není zde žádná pasáž nebo místo, které by bylo hluché nebo vyznělo naprázdno. Každá druhá věta, ne-li každá by se dala zapsat a pověsit na zeď. Strhující příběh, který je podkreslen nádhernými záběry kamery a velmi podmanivou hudbou. Ačkoliv je to příběh spíše smutný, vyznívá optimisticky a zbůsobem, jakým je zde vykreslena smrt, před tím se dá jen smeknout. Tleskám Emile Hirschovi a Seanu Pennovi s přáním, aby natočil další takový parádní snímek. Jen by mě zajímalo, jak se na Aljašce vzal ten autobus:)

96 hodin

96 hodin (2008)

Příběh je sice tuctový , ale na druhou stranu se to u akčních filmů dá tak trochu prominout, pokud je to vyvážené skvělou a nápaditou akcí, což je přesně tenhle případ. Musím přiznat, že občas jsem tajil i dech. A krom toho je příjemné vidět v takto našláplém snímku muže ve středních letech a ne ty typické hezounky s perfektně vymakanými těly. Skvělá dynamická akce, akční film, ve kterém nic nechybí, ale ani nepřebývá a ta necelá hoďka a půl je úplně ideální.