Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Noragami - Aragoto (2015) (série) 

Ani se mi tomu nechce věřit, ale po ne zrovna vydařené první sérii, jsem se rozhodl, že dám šanci té druhé. Chybu jsem rozhodně neudělal. Druhá série tu první hravě překonává, a to ve všech směrech. Konečně jsou pryč ty rádoby vtipné vložky a hlavně epizodické díly, dočkáme se i nějakého vysvětlování, takže to konečně začne dávat trochu smysl. 4*

plakát

Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (2013) (seriál) 

Už jsem ani nedoufal v pokračování, ale dočkal jsem se. Za sebou máme prvních 7 dílů, a nemůžu říct, že bych byl zklamaný. Ippo si drží úroveň. Sice jsem ihned po spuštění čekal na v manze perfektní část - minulost Kamogawy, no podle všeho se toho ještě dočkáme, takže se ještě je na co těšit :)

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Mne osobně změna seriálu po 14 díle neprišla tak drastická, abych nějak významně snižoval hodnocení. Jako celek mi to přišlo výborné, a i přestože bych našel pár okamžiků, kdy mě to tolik nebavilo, tak dám plné hodnocení. Velmi originální nápad s geniální myšlenkou smrt ve hře = smrt i v reálném životě, jsem ještě neviděl a NerveGear by mohl být budoucností herních konzolí :D

plakát

Fate/Zero - Season 2 (2012) (série) 

Už po 10 dílech jsem si byl skoro jistý, že už na tom nemůžou nic zkazit, a že se tak dočkám dalšího přírůstku do nejlepších kousků, co jsem kdy viděl. Bohužel poslední 2 díly jsem si představoval úplně jinak, a nějak mi utekla celá ta pointa toho závěrečného mind blownu... No co se dá dělat, i tak je to solidní pětečka. Hudba i vizualizace výborná, a díly 18, 19 s Kiritsugem považuju za naprostý skvost, ze kterého mohli klidně udělat i celé anime.

plakát

Monster (2004) (seriál) 

Jak jsem byl po 30 epizodách nadšený, a těšil se na další díly téhle tajemné skládačky, tak jsem se v druhé půlce neuvěřitelně nudil. Těžko jsem se dokopával ke sledování dalších epizod, a už mě ani nezajímalo, jak to celé dopadne. Z napínavého seriálu se prostě stala stereotypní věc, která si mě nedokázala udržet, a v jednu chvíli jsem dokonce uvažoval o tom, že bych tenhle seriál prostě dropnul. Zbytečné natahování a epizody, které jsem měl problém dokoukat na jeden zátah... No škoda, ze začátku to vypadalo hodně zajímavě. Takhle to je ale za 3, a už to nechci nikdy vidět.

plakát

Pařba v zapadákově (2011) 

Tenhle film je všechno, jenom ne komedie. Ed Helms tu hraje neuvěřitelně retardovanýho blbečka, kterýho jsem nesnášel už po prvních 10 minutách. No prostě katastrofa. Po všech stránkách špatný. 2*

plakát

Psanci (2006) 

Nudná první půlka s těžce nepřehlednými přestřelkami vyvolávající dojem, že mají všichni nekonečno nábojů, a neviditelné neprůstřelné vesty dost sráží moje hodnocení. Druhá půlka byla z mého pohledu výborná... Házení mincí na rozcestích, policajt s harmonikou, poslední scéna i hudba při závěrečných titulcích... To vše bylo parádní, ale na 4* to jako celek není.

plakát

Dalkomhan insaeng (2005) 

Pro mě teda velké zklamání. Na to, že Korejci častokrát přepalují stopáž, jsem si už zvyknul, ale tady se dobrou půlku stopáže téměř nic neděje, což je na tak banální zápletku pro mě přespříliš.