Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (395)

plakát

Adikts (2024) (seriál) odpad!

Zkusíme první díl (dejme mu šanci, zkuste další díly) drama/komediálního? seriálu s tajemným názvem Adikts. Už během toho úvodního dílu zjistíme, že se zasmějeme, pokud se někdo zasmál, pouze u skečů P. Uhlíka. Následné díly nás přenesou do rádoby komediálních (hahaha) situací, kdy po aplikaci neznáme drogy, má jeden z „školáků“ erekci, další slečna nekonečný průjem, další má lásku ke všem nebo student s nutkáním oslovit všechny ženy. Na to vše působí jako pěst na oko uměle „naroubovaná“ postava L. Tomášové, která mi připadá jako „genderově“ vyvážená do seriálu ČT (žádný rasismus, v Trpaslíkovi je to „cool“) a nebo postava K. Jedličkové, která se stereotypně řadí k pověstné blodýně = rovná se lehká žena (dám všem). Hřebíček do pomyslné rakve přidává postava Jana Hájka, který zde tvoří tzv. „úchyla“, který zneužívá (zcela zbytečně) svou moc pedagoga. Snad jen příjemné povzbuzení v podobě L. Dusilové, které skoro polovinu seriálu nerozumíte (skvělý zvukař, Baradov?), udržuje pozornost, jak tato „taškařice“ dopadne. Pokud si A. Sedlák myslí, že vulgární konverzace osloví mladé nebo snad starší (o důchodcích nemluvě) publikum, vede to k opačnému efektu. PS: Scénárista a režisér v jedné osobě by se měl zamyslet, zdali točit film/seriál (s najivitou sobě vlastní) o tématu, který mu nic neříká, nemá s ním zkušenosti nebo se držet svých zajetých linií školních studií.

plakát

Game Story (2024) (seriál) odpad!

Nejen o kultovní Mafii 1 ani prd, sestřih, jako od dětí z Famu, namistrované nicneříkající kecy, jak jsem za komančů kradl hry, 0,1% VR vo houně, atd. To zase byla ztráta času...

plakát

Signál - Paula (2024) (epizoda) 

Šance číslo dvě, vesmírná stanice, země, nelogické chování všude kde se dá, jak to dopadne, ví sám Mr. Netsh!ts.

plakát

Signál - Zmizení (2024) (epizoda) 

Strašný úlet, je tam někdo vůbec rodilý němec, kromě D. Fitze? Úvod docela o ničem, úvodní díl roztahný nic neříkající...

plakát

Barbie (2023) odpad!

Asi senior verze, barbie - stará rašple a ken těsně před senilitou. Velký omyl protkaný femino blbostmi.

plakát

Černé zrcadlo - Mazey Dayová (2023) (epizoda) odpad!

Celý tento multikulti experiment, dokonce se zvířátkem, stál za zatuchlý prd chlupatého řidiče náklaďáku. Ostatně jako vše spojené z ČR.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Nehraňi Beaty Hrnčiřikove kazi serial od prvňiho dilu. Nechápu obsazení tak nesympatické postavy, dokonce v pokračování. (Normy se musí plnit, že ano ČT., dejte tam někoho z Ostravy, ale zrovna B.H. svým vzhledem připomíná vietnamskou komunitu než ostravskou.)

plakát

Gen V (2023) (seriál) odpad!

Sqělá řiťouškovina.

plakát

Infinity Pool (2023) 

Pokud chtěl někdo natočit psychologické drama na toto téma, mohl to udělat mnohem lépe, tak jako se to povedno jiným režisérům. Jedna hvězda dolů, za zbytečnou, nesympatickou, kachní neherečku Cleopatru Colemanovou a o hodně slabší prasátko Miu Gothovou.

plakát

Krev a zlato (2023) odpad!

Borec nakonec: američtí černoušci v akci