Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Mazey Dayová (S06E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Mazey Day

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalá hollywoodská hvězdička se snaží vyrovnat s následky nehody a dělá, co může, aby unikla smečkám dotěrných paparazzi. (Netflix)

Recenze (80)

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 slova: Co to kurva bylo... Ne, teď vážně, co to jako mělo znamenat? Tvůrci asi chtěli udělat trochu hororovější atmosféru, což ale vůbec nedopadlo dobře. Jednak se o žádný horor nejedná, spíš je to taková parodie, a za druhé tenhle díl nemá vůbec žádnou pointu, na kterou jsme u BM zvyklí. Ta Česká Republika byla taky docela komická, protože jestli tohle bylo v ČR, tak já jsem královna Anglie. Tohle bylo hodně špatný, ač byl rozjezd zprvu celkem poutavý... ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl BM, který se dá označit jako naprostá fantasmagorie, do BM to vůbec nezapadá. Ale upřímně, kdo z Vás takovéto rozuzlení čekal? Já vůbec. Možná právě proto dávám tu 4. *. Taky kvůli tomu, že to tady má tak nízké hodncoení. A taky proto, že šestá série byla pro mě dosud jedním velkým zklamáním. A taky za tu Českou Republiku. To je hodně neobjektivních důvodů, proč dát tu 4. *, i když si ji to ani podle mě moc nezaslouží. Ale jinak musím souhlasit, bulvár, paparazzi, vše to je otravný hmyz, který si nic dobrého nezaslouží (napsal bych tu přesně, co si zaslouží, ale to by mě asi museli zavřít za nabádání k trestnému činu :)). ()

Reklama

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj epizody na chvíli zamíří i do České republiky, kterou ovšem hraje Španělsko. A ano, je to poznat. U Mazey Day velmi cením zvrat se změnou žánru. Kritika mrchožroutské mentality paparazziů tak, jak je tady rozpracovaná, je ale na epizodu Černého zrcadla docela málo a ve výsledku se do antologie příliš nehodí. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně udělaný- teď nemyslím to CGI- to bylo slabší, myslím třeba to jednání a mluvu paparazziů- něco o tom vím a tohle bylo trefný, líbil se mi i ten příběh, ale žánrově to v téhle šesté řadě sklouzlo od sci-fi k horrorům a to mi nevyhovuje. Black Mirror je zavedenej brand, měli pokračovat v tématech, na kterých ho vystavěli. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Při scéně v České republice můžeme vidět policejní auto ještě se starým zeleným pruhem. Auto má však červený i modrý maják, v té době ale všechny složky IZS používaly pouze majáky modré. (Scelleton)
  • Krajina, jež představuje v seriálu Českou republiku, se ve skutečnosti nachází v Německu poblíž zámku Hohenschwangau pod názvem Alpsee Lake. (Worlik23)
  • V první části epizody herečka Mazey Day (Clara Rugaard) natáčí film v České republice. Když ji řidič odváží pryč, přijedou k uzavřenému tunelu, kde stojí česká policie s Octavií. Policista řidiči česky řekne, že to musí objet. Na ukazateli je napsáno: „VSSI BLOD,“ což má značit Vyšší Brod. (bejbous)

Reklama

Reklama