Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (58)

plakát

Nepřítel lidu (1978) 

Odmítám lež, že většina má vždycky pravdu. Je to smutně úsměvné, že v ČR není napojená na kanalizaci třetina domů a splašky si pouštíme do spodních vod, rybníků a řek. Evropské dotace přitom mohly pokrýt podstatnou část nákladů s výstavbou kanalizací a čističek spojenou. Přesto se podstatná část lidí rozhodla, že než aby vypustili korunu, raději se budou topit v hovnech. Nechci zabřednout do polemiky, kam dotace vlastně tečou, protože to už nevyvolává smutný úsměv, ale slzy. Většina bude mít pravdu za padesát let, nebo nikdy, když se bude chovat hloupě.

plakát

Svět ve válce (1973) (seriál) 

To je jako pohádka o zlém králi a hodných Ivanech, Johnech a žabožroutech. Historicky naprosto jednostranné a tedy zavádějící.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Je vlastně velká paráda, když se jeden průměrný nadprůměrně dlouhodobě soustředí na něco průměrného, může z toho vzejít něco vyjímečného.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

DiCaprio zkouší toho Oskara ze všech možných stran, ale jestli ho dostane za tohle, tak ta cena bude mít pramalou cenu....

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Je to častý klam, patří po bok Napoleona a Ježíše Krista. :-D. Pomovi chybí inteligentní nadhled.

plakát

Velký Waldo Pepper (1975) 

Parádní kamera, ukázka, že digitální animace současnosti nedokážou nahradit starou filmovou kameru, za kterou stojí slušnej kameraman. A příběh Jonathana Livingstona racka prostě miluji v jakékoliv variaci.

plakát

Přízračný svět (2001) 

Čekám, čekám. A že k tomu Galadriel něco připíše... jo. Postavy - slušné, zahrány - slušně (uvěřitelně). Tak to je to nejlepší, co se dá k tomuto filmu říct. Ano KRÁLOVNO elfů, máš recht. stalo se tam víc, než jsi si stihla všimnout.